2777
2789
عنوان

جالبه که پدرم با اصلاح قانون مهریه مخالفه همسرم موافق

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 49 پست
باز مشورت کن ولی من بودم این طرز فکرشو با بابام مطرح میکردم

با بابام مطرح کردم اعصابش خراب شد

میخواست زنگ بزنه به همسرم دعواش کنه و شاید هم طلاقمو بگیره

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

بپرس با بقیه شروط ضمن عقد که به نفع مرده مشکلی نداره؟

مهریه تنها سلاح زنه دربرابر کلی سلاح که به مرد دادن

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چیز درسته اما قانون بر اساس روز تعبین میشه چند همسری باشه درسته ولی پیامبر و قرآن گفته عدالت بین ...

اره خب

منم بهش تیکه انداختم که: کاش مردامون شبیه پیامبر بودن، چندهمسری پیشکش

با بابام مطرح کردم اعصابش خراب شدمیخواست زنگ بزنه به همسرم دعواش کنه و شاید هم طلاقمو بگیره

به نظرم به پدرت اعتماد کن

چون هنوز اون پسر برای ازدواج بزرگ نشده وقتی همچین تفکری داره برو خداروشکر کن ب زبون آورده طرز فکر واقعیشو

حق طلاق و حق کارو تحصیل و حضانت و تصنیف اموال رو بده اونوقت مهریه نخواد بده منطقیه. ن اینکه تو قفس ب ...

خب حق حضانت بدرد نمیخوره چون هنوز بچه ای درکار نیست

و حق ولایت رو به هیچ وجه نمیشه به زن داد و چندتا حقوق اینشکلی دیگه هم هستن

پس مهریه در هرصورت باید باشه

به نظرم به پدرت اعتماد کن چون هنوز اون پسر برای ازدواج بزرگ نشده وقتی همچین تفکری داره برو خداروشکر ...

من همسرم مذهبیه به شدت ولی تفکرش اینجوریه مهریه حق زنه و اینکه پسری متعهد نباشه پس ذاتش خرابه . انتخاب درست کن یه عمر زندگیه

مهریه که هنوز پابرجاست هر چند تا سکه بخوان میتونن مهر کنن یا بگیرن ، از ۱۴ تا بیشتر فقط دیگه زندان نداره که مرد کار کنه و قسطی پرداخت کنه ، با توجه به اینکه خب سکه دونه ای صد و خوردی شده طبیعیه که مهریه دادن مشکل باشه و زندان رفتن خالیم نفعی برای خانما نداشته باشه

چندهمسریم که دیگه خیلی وقته مرسوم نیست

مردا الان تو دادن یه مهریه و خرج یه زندگی موندن چه برسه به ۴ تا مهر و خرج و مسئولیتهای دیگه ش چه پرت و پلاها که نگفته همسرتون

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

بپرس با بقیه شروط ضمن عقد که به نفع مرده مشکلی نداره؟ مهریه تنها سلاح زنه دربرابر کلی سلاح که به مرد ...

میگه اگه به این خاطر مهریه میزنی که اینکار اسمش گروکشیه

میگه قانون اینطوریه ما مردا چیکار کنیم قانون اشتباهه مهریه نوشتن هم از اونم اشتباه تره

حتما اون هم مثل خیلیا اشتباه متوجه شده مهریه پابرجاست فقط بیشتر از چهارده تا زندان نداره وگرنه اگه پول و ثروت داشته باشه زن میتونه همشو ازش مطالبه بکنه ولی اگه نداشته باشه زندان هم نمیره چند همسری هم شرطو شروط داره تازه تو ایران مرسوم نیست و اولویت با تک همسریه نهایت در مورد جهیزیه میتونید خیلی بخودتون سختی ندید بامقداریش رو از خود پسر مطالبه کنید بگید اتفاقا از نظر قانون و شرع تمام مخارج عروسی و جهیزیه و مهریه به عهده ی مرده

این قانون از این ب بعده یا واسه قبلیام صدق میکنه؟هر کی مطمئنه جواب بدع

مثل قبل که اگه ملکو املاک داشته باشه زن همه ی مهریشو میتونه مطالبه کنه وگرنه قسطیش میکنن تنها تفاوتش اینه بیشتر از چهارده سکه زندان نداره