2777
2789

مهد دخترم به دلیل تعمیرات امروز و فردا تعطیله جمعه ها و پنج شنبه هام که همسرم مسئولیت بچه رو گردن میگیره کلا یادم رفته بود بچه صبح تا ظهر تو خونه بمونه چقدر سخته😩😂

واقعا از همینجا خسته نباشید میگم به مامانایی که مهد نمیفرستن😂

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐💘بچه خواهرم پیش ماست ۱ سالشه اره روانی شدیم

مامانم نزاشت مهد بمونه

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

عو خودا

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

من هم مهد هم پیش دبستانی فرستادم هم کلاس زبان ورزشی

پسرم تک فرزنده اصن وابسته من نی

مستقل شده 🤣🤣

تازه خونه دار هم هستم

برا روابط اجتماعی میفرستادمش تو اجتماع

عالی بود

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

مگه از کی تا کی مهد میره چن ساعت ؟شاغلین؟ بچه تون سختش نیست خسته نمیشه؟

هشت تا دوازده و نیم میره

بله البته دورکاری میکنم اما بازم به هر حال شاغلم و اصولا اشپزی با منه برای همین کلی وقتم گرفته میشه

نه اتفاقا دوست داره خیلی

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

من قراره از هفته آینده بفرستمشولی یه کم ترس دارم واسه آنفولانزا

به هر حال بچه ها تو این فصل مریض میشن بخوایم نخوایم نمیشه جلوی تعاملات اجتماعیشون و گرفت

من هم مهد هم پیش دبستانی فرستادم هم کلاس زبان ورزشی پسرم تک فرزنده اصن وابسته من نی مستقل شده 🤣🤣تا ...

منم بیشتر برای این میفرستم که هم یه سری مهارت یاد بگیره هم با هم سنای خودش تعامل داشته باشه

باید کنار بیای این چند روزو😅

متاسفانه🥲😂

شوهرم ویدیو کال کرد بعد میگه از قیافت معلومه اگه تا پس فردا تعمیرات تموم نشه خودت میری تعمیر میکنی 😂😂😂