2777
2789
عنوان

مهدکودک چه نعمتی بود من یادم نبود🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 23 پست
متاسفانه🥲😂شوهرم ویدیو کال کرد بعد میگه از قیافت معلومه اگه تا پس فردا تعمیرات تموم نشه خودت میری ت ...

کوچولوتون چند سالشه

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
من هم مهد هم پیش دبستانی فرستادم هم کلاس زبان ورزشی پسرم تک فرزنده اصن وابسته من نی مستقل شده 🤣🤣تا ...

پولدارین حتما

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه🥲😂شوهرم ویدیو کال کرد بعد میگه از قیافت معلومه اگه تا پس فردا تعمیرات تموم نشه خودت میری ت ...

شعلتون چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چ جالبببخشید کجا کار میکنینتو تلویزیون؟نشنیده بودم

نه عزیزم

یه جای ثابت کار نمیکنم با چند تا شرکت گیم و تبلیغاتی همزمان کار میکنم و پروژه میگیرم

فریلنسرم

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا