تو خوابگاه گرفتم تمام سعیمو کردم پدرم در اومد حاجتم پای مرگ و زندگیمه افسردگی شدید دارم به نظرتون دوباره باید بگیرم من هیچ وقت نمیتونم صد در صد رعایت کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هربار گرفتم کلی اتفاقای بد افتاد برام 20 بار امتحان کردم همش لعن و نفرین کی با لعن و نفرین حاجتش براورده شده بجاش قطعش کردم و خدارو از ته قلبم صدا کردم مشکلم حل شد
.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)
ها هیچی گفتید تو خوابگاه گرفتم فک کردم خدایی نکردی بیماری چیزی منظورتونه
محکم ادامه بدید انشالله حاجتتون براورده شه
.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)