2777
2789
این یه نیاز تو هر دو جنس و شما از کوجا اینو می گید

چون معمولا مردها میرن دنبال زنا

حتی پسرا تو دوستی رابطه جنسی میخوان و دخترا رد میکنن

مردا مشتری زن های تن فروش میشن

مردها تجاوز میکنن

مردها با هر چیزی تحریک میشن

زن زیاد نبوده که از این کارا کنه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

این یه نیاز تو هر دو جنس و شما از کوجا اینو می گید

حدیثی از خودشون بود 😑

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون معمولا مردها میرن دنبال زناحتی پسرا تو دوستی رابطه جنسی میخوان و دخترا رد میکننمردا مشتری زن های ...

قبول ندارم من با عرض پوزش

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 و خداوندی که آگاهه به همه اعمال و رفتار ما...

چرا اینجوری فکر میکنی بعضی زنها تمایلاتشون بالاست ولی مجبورن تحمل کننچون جامعه همیشه از زن انتظار تح ...

به نظرم اون قدرم نیاز جنسی برای زن اهمیت نداره که به خاطرش حاضر شه زنا کنه زن ها عاقل ترن مردا برای شهوت هر غلطی میکنن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چون معمولا مردها میرن دنبال زناحتی پسرا تو دوستی رابطه جنسی میخوان و دخترا رد میکننمردا مشتری زن های ...

اینا از ذات خوب خانوما میاد نه بی میلیشون

چون مردا اکثرا بی شعورن و فقط به پایین تنشون فک میکنن دلیل نمیشه خانوما سردن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چرا تو این سایت فکر میکنن ازدواج فقط رابطه جنسی هست؟ ازدواج کلی چیز مهمتر میدهدختری که شوهرش زیاد اه ...

شوهر سرد مزاج داشتی بدونی چه عذابیه؟

تو اوج جوونی دلت خواسته ولی شوهرت بگه حال ندارم ؟

سالها تا صبح گریه کردی ؟

عزیزم نیاز جنسی هم به جای خودش نیازه

من سالها تحمل کردم چون شوهرم عیب دیگه ای نداشت

اما خودم بیمار شدم

نه یدونه چند تا بیماری همزمان گرفتم هم جسمی هم روحی

شوهر سرد مزاج داشتی بدونی چه عذابیه؟تو اوج جوونی دلت خواسته ولی شوهرت بگه حال ندارم ؟سالها تا صبح گر ...

😔🌹

کاملا مشخصه یه ادم سرد با یه ادم گرم زمین تا اسمون ظاهر.رفتارو .... همه چیشون فرق داره پس دوره نام ...

نامزدی یعنی قبل عقد یا بعد عقد؟ قبل عقد که کلا خطاست بعد عقد هم طلاق نمیگیرن معمولا به خاطر همچین چیزایی

مشخص نیست از کجا میفهمین؟

شوهر سرد مزاج داشتی بدونی چه عذابیه؟تو اوج جوونی دلت خواسته ولی شوهرت بگه حال ندارم ؟سالها تا صبح گر ...

اسمش روشه نیاز

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 و خداوندی که آگاهه به همه اعمال و رفتار ما...

اینا از ذات خوب خانوما میاد نه بی میلیشون چون مردا اکثرا بی شعورن و فقط به پایین تنشون فک میکنن دلیل ...

هرچی که دلیلش باشه زن معمولا دنبال زنا نمیره کاش مردها هم همین درک رو داشتن

هرچی که دلیلش باشه زن معمولا دنبال زنا نمیره کاش مردها هم همین درک رو داشتن

پس اون مرد میره این کارو می کنه با کی می کنه

گمان کنم تو جامعه نیستی

کلا آدم دمه دستی چه مرد چه زن زیاد شده .....

اینجا نمیشه خیلی توضیح داد ولی نمیشد ببینی با چی بیشتر میلش میره بالا،بعضی فانتزیا هست یا یه کارایی که دوست دارن باعث میشه بیشتر تمایل نشون بدن

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پس اون مرد میره این کارو می کنه با کی می کنه گمان کنم تو جامعه نیستی کلا آدم دمه دستی چه مرد چه زن ز ...

جآمده مریضه

این مهمترین مسئله ایه که تو ایران موقع خواستگاری اصلا مطرح نمیشه و راجبش حرف زدن بی حیاییه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤