2777
2789
عنوان

شما باشید ولیمه نوزاد میدین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 93 پست
چون نمیتونی بدبخت چیکار میخوای بکنی🤣🤣🤣صد تا کاربر بر علیهت تاپیک زدن یه سرچ بزن اسمت رو اگر بلدی ...

همه گی بچه هامو میخورن با تو 😂😂😂😂دم پر من نیا من مث اون کاربر نیستم جررررت میدم بی خانواده

همه گی بچه هامو میخورن با تو 😂😂😂😂دم پر من نیا من مث اون کاربر نیستم جررررت میدم بی خانواده

تو کی هستی اخه تورو حتی شوهرت هم آدم حساب نمیکنه حقونداری اسم بچه تو بذاری میخوای منو جر بدی🤣🤣🤣برو همینطوریش چون دختر زاییده آدم حسابت نمیکنه پیشنهاد من اینه غصه نخور معلوم نیست بچه هات سقط بشن یا بمونن

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو کی هستی اخه تورو حتی شوهرت هم آدم حساب نمیکنه حقونداری اسم بچه تو بذاری میخوای منو جر بدی🤣🤣🤣بر ...

اسکل تاپیکاتو یادت رفت بدبخت

تو برای اینکه زندگی وشوهر من بهت برسه باید تا اخر عمرت بری دعانویس😂😂😂

اسکل تاپیکاتو یادت رفت بدبخت تو برای اینکه زندگی وشوهر من بهت برسه باید تا اخر عمرت بری دعانویس😂😂� ...

نه دیگه اشتباه زدی🤣🤣

برو یکم آب بخور بچت از کم آبی نمیره الهی بگردم همینطوریش داری جوش میزنی یکیش پسر نشده🤣🤣

ما برای هر دو بچه مون عقیقه کشتیم اولی گوشت پخش کردیم دومی با گوشت غذا درست کردیم ولیمه دادیم

تو هر جور خودت دوست داری اگه میخوای ولیمه بدی بگو من تازه زایمان کردم همه کاراش با خودتون باشه

فعلا برو دعانویس 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دعانویس؟فقط میخوام بدونم از کجاااتت در اوردی🤣

میگم خوبه حالا فقط یکی از بچه هات گور به گور شدن شوشوی رویاییت پرتت کرده خونه بابات وای بع حال روزیکه اون یکی هم ازکم ابی بمیره😆

به کوری چشم تو از استراحتم درومدم طول سرویکسم شد ۳۵😂😂😂😂بدو بدبخت بی خانواده مشخصه چقد کمبود داری ...

چه ربطی داااااشت..

به دستمال کاغذی چرا باید حسادت کنم؟شوهر اولت که پرتت کرد بیرون تا جایی که گفته بودی.. اینم از دومی که حتی نداره خرج بچه به دنیا نیومدشو بده.. تورو هم در حدی نمیبینه حتی واسه اسم و سقط کردن و نکردن نظر بدی.. بچه هاتم دونه دونه دارن میمیرن..😚

چه ربطی داااااشت..به دستمال کاغذی چرا باید حسادت کنم؟شوهر اولت که پرتت کرد بیرون تا جایی که گفته بود ...

شوهر من کارش فزوش ماشین سنگین هر ماه تو و جد و ابادته میخره و میفروشه

خیلی عقده ای و بچه هستی

جدی بهت میگمااا حیف واسه بچم خوب نیست وگرنه بهت درس میدادم رو اون کاربر بدبخت نریزید هنوز جای سفت نشاشیدی بچه جون دیگم گوه بخور با زندگی دربه داغونت تا خووب کو*ن سوختت خوب شه بااای💋❤️😍

خجالت نمیکشین اینجوری با هم حرف میزنین؟؟؟؟؟

ن بهش چیزی نگفتم دیگه اومد نخود اش شدم تا تیکه تکیه اش نکنم ولش نمیکنم