2777
2789
عنوان

شما باشید ولیمه نوزاد میدین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 93 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من کارش فزوش ماشین سنگین هر ماه تو و جد و ابادته میخره و میفروشه خیلی عقده ای و بچه هستی جدی به ...

از همینکه از هر جملت یک کلمه معمولی هم نمیشد بیرون آورد و همش فحش بود فهمیدم . یا ازونجایی که نون ندارین بخورین انداختت خونه بابات ۴ ماهه.. یا ازونجایی که میگقت حق نداری سقط کنی حتی اگه بمیری و. نون خوردنشون رو هم نداشته باشم:)

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

ن بهش چیزی نگفتم دیگه اومد نخود اش شدم تا تیکه تکیه اش نکنم ولش نمیکنم

اینجا مجازیه نه تو اونو میشناسی نه اون تو رو

درست نیست هم دیگرو انقد فحش بارون کنین و تیکه بندازین به هم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
با عمه و عمو شوهرم چکار کنم شهر دیگن

اشکال نداره خب ولیمه بده وقتی از جای دور میان که زشته شام یا ناهار دعوت نکنی

بعدم هر کسی بچه دار میشه ذوق زده میشه عزیزم 😅😅کاملا طبیعیه

گی خودمو و شوهر و بچه هامو با هم با مادرت و توله سگاش میخورید💋😍

تو کدوم قرن زندگی میکنی ماشین جوجه کشی اینطوری زاد و ولد میکنی😆 این توله هااااایی که میگی راحب خودت صدق میکنه که اینجوریی میزایی😆

نه منظورم جسد ننه بابای تویه که بسم الله نگفتن اون شب😍

اینو نگو، بگو سوختم..

فک کنم شمام بسم الله یادت رفت هی نگران اوتیسم شون و کج و کله شدن بچتی:)

اینجا مجازیه نه تو اونو میشناسی نه اون تو رو درست نیست هم دیگرو انقد فحش بارون کنین و تیکه بندازین ب ...

دیگه نمیشه هم که سکوت کرد در ضمن این کاربری دوم کاربری به_سوی_خوشبختی هست که احتملا مشهور شده باشه تو فیک بودن

این کاربری دومش با خیال پردازی های متفاوتش هست ۹البه نمیشناسین

کدوم ؟؟ همون که میگفت شوهرم یه دختر داره پیش مادرشه؟؟

افففرین

دقت هم کرده باشی همیشه حضور داره تو تاپیک های اون کاربر و ازش دفاع میکنه و از من از همونجا کینه داره.. متوجه شده بودم هیچی نمیگفتم دیگه امروز گفتم بدونه بلدم جواب بدم

مهمون... برای بردن بلا با خودش حتما باید شام خورده باشه؟!!!!!!بیان چای و شیرینی و میوه پذیرایی بشن د ...

منماسم غذا نیاوردم..عرض کردم اگر به شام دادن باشه باید با میل ورغبت وتوانایی میزبان باشه...ولی در کل رسم ولیمه هم برای زیارت وهم تولد نوزاد داریم..که ثواب زیادی داره...که باتوجه به شرایط اقتصادی دیگه انجامنمیشه..

پارسا پسرمامان😍

من بودم نمیدادم شما تازه زایمان کردی بی خوابیِ خودت و بچت نمیزاره مهمونی بزرگ بدی!

اگه درحد توانه گوسفند قربونی کن به چندخونواده نیازمند بده

هر مهمونی هم اومد برای دیدن نوزاد قرارنیست برای شامو ناهار بیاد که😐 مگراینکه از راه دور اومده باشه منظورم شهر دیگه

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY