خانواده مادرشوهرم از وقتی ما ازدواج کردیم ۵ تا بچه به دنیا اومده تو فامیلشون اما هیچ ولیمه ای ندادن
مثلا بچه دختر خاله شوهرم یا بچه پسر داییش دنیا اومد مهمونی نبود، حتی پسردایی شوهرم دنیا اومد ولیمه نبود
طرف خانواده پدرشوهرم دختر عمه هاش بچه دار شدن ولیمه ندادن ، اما بچه ما اولین نوه پسری طایفشون میشه شوهرم میگه ولیمه بدیم ، از طرفی خانواده پدرشوهرم یعنی عمه و عموش شهری با فاصله ۲ ساعت هستند شوهرم میگه اینا بخوان تک تک بیان دیدن بچه بدون شام نمیشه هزینش بیشتر میشه
تو فاميل من رسم وليمه نيست ولي همسرم اينا ميدن،منم چون دست تنها بودم و هيچ كمكي نداشتم وليمه دادم كه همه يه جا بيان سالن و تك تك نخوان بيان خونم.البته من حتي يكنفر هم نداشتم كه تو پذيرايي تو خونه كمكم كنه 😢شما اگر كمكي داري نگير ،قدم كوچولوت هم پيشاپيش مبارك🌺🌺🌺
تازه زایمان نه ، مثلا یکی از خواهرام بعد یکماه برای هر بچش مهمونی میداد ، مادرشوهرم مشکل خودش هست دو ...
پس توام قبول نکن چه ویلمه ایی. همش چشم و هم چشمی میدونی چقد گرون میوفته اون پول و بده ی تیکه طلا برای اینده بچه ات هیچکس نمیاد بگه چه مهمونی بود یا بگه دستش درد نکنه دیدن بچه بهانه اس میخواستن یه دقبقه میومدن و میرفتن نه اینکه شام تلپ شن سرت چقدم تو اذیت میشی بی خوابی خستگی برای تن خودت ارزش بذار