2777
2789
عنوان

بارداری سوممه چکار کنم آروم باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 54 پست
عزیز فقط استغفار امام صادق زیاد بگوی تسبیح جلو چشمت باشه همش صلوات بفرستبقدری صبرت زیاد میشه بچه هات ...

ممنون همون صلوات معمولی همیشه میدم

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
به این فکر کن اگه حرص بخوری بچه ای جیغ جیغو به دنیا میاری و یه عمر دهنت رو سرویس میکنه پس بیخیال باش ...

لعنت بهم از روزیفهمیدم باردارم حرص خوردم استرس داشنم گریه کردم حالا بچه بیاد چی بشه

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالای ده

خب خوبه. سعی کن با حرف و زبون نرم و تشویق مسئولیت پذیرشون کنی... اگر کلاس میرن که چه بهتر سر گرمن. دیگه شمام فرصت بیشتری داری... ولی از نظر روحی و اعصاب باید بیشتر به خودت مسلط بشی.. کمتر باهاشون بحث کن.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کاسنی از حالا بخورم یا بزارم ماهه آخر

اینها رو از دکتر بپرسید حتما، سرخود نخوریدا

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ممنون همون صلوات معمولی همیشه میدم

اون دو تا بچه دیگه تون کوچیکن مهد یا مدرسه نمیرن ؟

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

گره کارت پیش منه بهت میگم بشرطی ک حامله ایی دعات گیرا هست برای زندگیم دعا کنی ،زندگیم پاشیده ۲تا بچ ...

خدا کمکت کنه عزیزم

ان شاالله به زودی بری سر خونه زندگیت بالا سر بچه هات شوهرتم یه کار خوب پیدا کنه

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم