2777
2789
عنوان

شما باشید ولیمه نوزاد میدین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 93 پست
مگه اونایی که نازایی دارن،خدای نکرده مورد دار هستنکه میترسن بقیه این فکر رو درباره شون بکنن؟!از چند ...

خانواده همسرم کلا رسم دارن بچه که دنیا میاد مهمونی بدن.

البته اختیاریه. بعضیا مهمونی میدن و بعضیا نه!

مهمونی ندن، حتما دیدن بچه میرن. یعنی دیدن بچه رو مشروط به شام خوردن نمیدونن.

من قبلا مخالف بودم و زیر بار نمیرفتم و بعدا قبول کردم.

شب مهمونی دیدم کل عموها دایی ها خاله ها عمه ها دخترعموهای همسرم اومدن. کرک و پرم ریخته بود.

اینا اگر میومدن خونه مون، هی دونه دونه،به معنای واقعی کلمه اذیت میشدیم.

کلی هم اون شب خوش گذشت و خاطره خوبی برامون شد.

خودمونم جا نداشتیم و انداختیم خونه پدرهمسرم. 😁😍😂😂😂

همونجا گفتم چه کار خوبی کردیم مهمونی داریم و جدا جدا نیومدن.

چون واقعا هفته اول ادم برای نشستن، خواببدن، سرویس رفتن، اذیت میشه. حالا هی مهمونم بیاد. 🤕😐😑🤐🤐🤐

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اره میان، بعد مادرشوهرم منت میزاره مهمون های تو اومدن خونه من ، ما رفتیو مکه پول نداشتیم ولیمه بدیم ...

همین جا این رسم را قطعش کن.وگرنه تا اخر باید بابت هرچیزی ولیمه بدی.محکم وایسا بگو نمیدم حالا دونفر ازشهردیگه میان اونم وضعیت شما راببینن میرن خونه مادرشوهرت.بقیه هم عصربیان.یه کاری کن فامیل ما این کاروکرد همه را تو بک روز عصرونه دعوت کرد میوه و شیرینی همه هدیه دادیم تمام یکی یکی نرفتیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه بی ادب و بی شخصیتینمی دونی ولیمه یعنی شام!!! طرف زرشک پلو بده چه ربط به رفع بلا داره!!!

چرا داره.. روایت هست مهمون وقتی از خونه بیرون میره کلی بلا وناراحتی با خودش از خونه بیرون میبره.البته باید با خواست ومیل صاحبخانه باشه...که ظاهرا نیست

پارسا پسرمامان😍
والا با این حرف زدنت تو همه تاپیکا از همممه بی فرهنگ تر خودتی

برو به سوی خوشبختی که دستت رو شده الان بچه هارو تگ میکنم بچت میفته

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

اره میان، بعد مادرشوهرم منت میزاره مهمون های تو اومدن خونه من ، ما رفتیو مکه پول نداشتیم ولیمه بدیم ...

ببین

یکبار برای همیشه خودتو یک دل کن

بخوای جلوی این مدل ادا اصولها کوتاه بیای، باید همیشه کوتاه بیای، چون عادت میکنن

اما اگر وایسی و کار خودتو بکنی، یک عمر راحت میشی

نه فقط بحث بچه و ولیمه

کلا تو همه چی .....نزار دیگران برای زندگیت برنامه بریزن

حالا هرچی که میخواد باشه....کار خودتو بکن

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

مطمئنم بچم دنیا بیاد مادرشوهرم اینا مجبورم میکنن میگن زشته چون ما رفتیم حج اومدیم مجبورمون کردند ولی ...

الان بارداری؟؟؟ وای فکر کردی الکی مهمونی بزرگ انقد بی خوابی ماه های اول

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
چرا داره.. روایت هست مهمون وقتی از خونه بیرون میره کلی بلا وناراحتی با خودش از خونه بیرون میبره.البت ...

مهمون... برای بردن بلا با خودش حتما باید شام خورده باشه؟!!!!!!

بیان چای و شیرینی و میوه پذیرایی بشن دزگه نمیتونن بلا ببرن با خودشون؟!!!!

واقعا ربطی به شام و زحمت و به دردسر انداختن نداره

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

نه ولیمه میدم نه کسی بخواد بیاد شام میدم 😁 البته خب مثل خودشون رفتار میکنم دیگ وقتی تاحالا شام و ناهار خونه کسی نیودم و هیچ ولیمه مهمونی ای نبودم منم نمیدم

هر کس خواست بیاد جوری تنظیم کنه ب شام و ناهار نخوره

خانواده شوهر منم دورن بهمون 2 ساعت راهو داریم با هم ولی ما میریم گشنه بر میگردیم اونام میان همین طور

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اره

وای دختر بیخیال. ماه های اول تازه باید دو نفرم بیان کمکت بچه کولیک داره رفلاکس داره هر دو ساعت بیدار میشه تند تند باید شیر بدی اروق بگیری پوشک کنی انقد خسته ایی مهمونی دادن از سرت میوفتع

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
گوهمو میخوری ابله 😂😂😂من اگه بسوی خوشبختی بودم جررت میدادم مریض

چون نمیتونی بدبخت چیکار میخوای بکنی🤣🤣🤣صد تا کاربر بر علیهت تاپیک زدن یه سرچ بزن اسمت رو اگر بلدی میبینی چقدر مشهور و منفور شدی تو کافیه یه کلمه بگی همه میریزن سرت

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

دیگه ولیمه بلا دور میکنه ب دوق ربطی ندارهرسما خیلی جاهاشما قربونی برای بچت میکنی ن بقیه

دقیقا

من هر دو بچه هام ولیمه دادم جهت سر سلامتی و صدقه خیلی هم خوش گذشت.

کاری هم نداشتم کی ولیمه داده یا نداده