2777
2789
عنوان

متوجه شدم شوهرم فیلم بد نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 52 پست
گلم دیدنش ب درک چرا منو با بازیگرای پو رن مقایسه میکنه و انتظار داره در حد اونا باشم گاهی یه پوزیشنا ...

عزیزم این پوزیشن هارو همشون میخواد فقط شوهر شما نیست که

سلامتی و خوشبختی دخترم
درکت میکنم اگه منظورت کگل هست صبح و شب قبل بیدارشدن و خواب تو تخت هم میتونی انجام بدی و اگه شکم رو م ...

آره باید باز ادامه بدم... خیلی حس بدی داشتم دیشب نسبت ب خودم اون ک میدونه من چقد مشغله دارم کاش یه کم شعور داشت ..اون حتی یه قاشق هم برنمیداره تو خونه حتی ب من میگه براش اب بیارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره باید باز ادامه بدم... خیلی حس بدی داشتم دیشب نسبت ب خودم اون ک میدونه من چقد مشغله دارم کاش یه ک ...

عزیزم اصلا اعتمادبنفستو از دست بدی پیر میشی همیشه بخودت بگو همان دختر زیبا و خوش فرمم و از اطرافیانم سرترم. ولی سعی کن بخودت اندامت و خوشگلیت وقت بزاری چون خودت مهمتری

سلامتی و خوشبختی دخترم
شوهر منم تو رابطه از من ببخشید ولی توقع پو. رن داره...حالم از رابطه و زندگی زناشویی بهم میخوره..هرش ...

کاش یه کم میفهمیدن اونا شغلشونه...من همیشه تمام سعیمو میکنم تو رابطه کم نزارم حتی اکثر اوقات الکی گفتم ک منم ... شدم

بمیرمالهی واسه زنای مظلومی مث شما و خودم ک ی مشت حیوون توقع دارن مث سوپراستارا بشیم

منم با اینکه اندامم کاملا رو فرمه و بدنم و پوستم هیچ نقصی نداره شوهرم گفت بیکینیت تیرس...

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

گوشیشو چک کردم همیشه سابقشو پاک میکنم...دیسب بهش گفتم مگه پو رن میبینی عیچی نگف منم زود اومدم بیرون. ...

دقیقا تقصیر خودته اول که جاتو جدا کردی دوم که فکر میکنی عروسک هستی و باید همه چی تموم باشی تا اقا راضی باشه

نه انقد چاقه پاهاش پرانتزی تو دماغی حرف میزنه ولی هیچ وقت دلم نیومد ازش ایراد بگیرم ..قدشم ۱۷۲

بعضیا باید له کنی تا به خودش بیاد،چندبارتندوتیز ایراد بگیرازش،مخصوصا تورابطه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر