2777
2789

پسرش 12/13

سالش بود وقت و بی وقت میومد خونه ما من چه تازه عروسی کرده بودم چه پسرم بدنیا اومد.

بماند که خاله هاشم بدتر از خود پسره بودن.

هر روز زنگ میزد میخوام بیام خونتون.

بعد از مدتی من صبرم تموم شد دیگه راهش ندادم ی روزم زنگ زدم به یکی از خواهر های شوهرم گفتم من راحت نیستم مدام این بچه میاد خونمون نمیتونم شیر بدم بدم ب پسرم. یا استراحت کنم یبار مادرش زنگ بزنه بگه پسرم دل تنگه ما رو دعوت کنه خونش.

خانواده شوهرم اصلا نمیگفتن ما بریم هر هفته هر روز خونه من بودن خیلی اذیت شدم باهاشون.

خواهرشوهرم یک ساله سر این موضوع نمیاد خونمون شوهرم ناراحته منم گفتم اون خواهر بزرگت بود چرا اون یبار همه رو خونه اش جمع نکرد چرا همه باید میومدن خونه منی که تازه عروس بودم و تازه زایمان کرده بودم.

تصمیم گرفتم شب یلدا و عید اصلا به خواهرش زنگ نزنم چون تو جمع خانوادگی ام خیلی کم محلی میکنه به من

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

کار بدی نکردی اون موقع ولی کش نده دیگه

احترام بزار توقع چیزی هم نداشته باش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب کردی

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بدم میاد از این کارهاشون

بزرگترن و خودشون رو کوچیکتر حساب میکنن

مادرشوهر منم عید و یلدا خونه ی ما دعوت بود منم به شوهرم گفتم اون بزرگتره باید همه رو دعوت کنه نه تو

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

شوهرت خودش باید این مشکل حل میکرد

نه اینکه باعث بشه تو کاری کنی

بعد ناراحت بشه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

کار بدی نکردی اون موقع ولی کش نده دیگه احترام بزار توقع چیزی هم نداشته باش

خواهر شوهرم تو جمع عمدا با من حرف نمیزنه من رفتم مشهد بچمو اولینبار بردم براش سوغاتی اوردم نه اومد خونم نه زنگ زد دعوتش کردم جشن بچم نیومد منم کلا حذفش کردم از زندگیم

بدم میاد از این کارهاشون بزرگترن و خودشون رو کوچیکتر حساب میکننمادرشوهر منم عید و یلدا خونه ی ما دعو ...

بهشون بر نخورد؟

کاملا حق داشتی

خودشون هم جنستن اتفاقا باید بیشتر درکت میکردن بدتر آوار میشدن رو سرت

و اینکه بگو تا بوده بزرگترا کوچیکترارو جمع میکردن دور هم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

اره سخته حق داری مخصوصا که زنی که زایمان کرده نیاز به ارامش و خواب داره.. اونا باید درکشون میرسید که نرسید متاسفانه...

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
شوهرت خودش باید این مشکل حل میکرد نه اینکه باعث بشه تو کاری کنی بعد ناراحت بشه

بله همینطوره اون مدیریت نکرد و همه کاسه کوزه ها سر من شکست