2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پیش شوهرم حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 18 پست
من اونو درک مبکنم اما درک نمیکنم مادرشوهرم چرا مشکلات اونو فقط در گوش شوهر من میگهچرا ب بقیه نمیره ب ...

کار مادرشوهرتون هم طبیعیه و ویژگی مشترک اکثر مادراست که بچه های دلسوزو بیشتر تحریک عاطفی می کنن (هرچند غلطه)

شمام با زیرکی نقش خودتونو بازی کنید

چون همسرتون عاطفیه اگر برید تو موضع چالش با خانوادش جواب نمی گیرید

باید دلسوزانه مانع بعضی کاراش بشید

مثلا بگید خواهرت شرایط سختی دارا ولی معلومه دختر قوی هست و میخواد با شرایطش کنار بیاد

آدمای اینجوری از دلسوزی و ترحم دیگران خوششون نمیاد

یا اینکه بگید بچه های خواهرت در نبود همسرش امانتن و نگرانه

با دلسوزی زیاد اذیتش نکنیم بهتره

کار مادرشوهرتون هم طبیعیه و ویژگی مشترک اکثر مادراست که بچه های دلسوزو بیشتر تحریک عاطفی می کنن (هرچ ...

ممنونم از نظرت عزیزم

پس یعنی بامحبت بش بگم عزیزم برای خواهرت مسئولیت داره و.. یا خودشم ببریم یا اینکارو نکنیم بهتزه؟ منم دیشب گفتم شاید خواسته مارو زحمت نده که بارقبل بمن گفته باباش میاد میبرتش و...

و گفتم مسئولیت داره دورت بگردم مامانشم باخوذمون ببریم و..

نظرت؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم از نظرت عزیزمپس یعنی بامحبت بش بگم عزیزم برای خواهرت مسئولیت داره و.. یا خودشم ببریم یا اینک ...

خواهش می کنم عزیزم

نه اتفاقا چون خواهرش پی گیری نکرده نیاز به آپشن جدید نیست .

شما بدون موضع گیری و دلسوزانه به همسرتون بگید اصرار ما ممکنه اذیتش کنه .کار همسرش تا آخر همینه و اون تصمیم گرفته در نبودش به کسی تکیه نکنه و مستقل باشه .بگید من تحسینش می کنم و ترجیح میدم اگر واقعا جایی خودش نیازشو مطرح کرد کمکش باشم .

خواهش می کنم عزیزمنه اتفاقا چون خواهرش پی گیری نکرده نیاز به آپشن جدید نیست .شما بدون موضع گیری و دل ...

بگید اگر منم جاش بودم همینکارو می کردم و اگر کسی با اصرار و دلسوزی بیجا می خواست برنامه زندگیمو به هم بزنه اذیت می شدم .