2777
2789
من ایقد استرس پنهان دارم که قابل کنترل نیست قرصی چیزی نیست کمککنه استرسم کنترل بشه

استرس مثل سم میمونه قرص که نباید بخوری تو اقدام ذهنت رو آروم کن بیخیالش شو من بارداری دوممه تو هر دوتا بارداری وقتی بیخیال بودم شد

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر من دیر نیست به چیزایی که گفتین هم اعتقاد ندارم گلم 🩶

اعتقاد ولش بارداری هم سن سال خودشومیطلبه بهترین سالم ترین بچه باهوش بالا بچه دختر۱۸ساله هست توسن بالا هم بارداری سخت و احتمال بارداری کم بچه هم که بیادکهن رهن وضعیف بدن ضعیف تر عمرش هم کنترل اونایی که توسن لازمه اقدام کردن یعنی ۱۸تا۲۵

اعتقاد ولش بارداری هم سن سال خودشومیطلبه بهترین سالم ترین بچه باهوش بالا بچه دختر۱۸ساله هست توسن بال ...

اعتقاد ولش که نمیشه

آدم با عقایدش و البته علم زندگی میکنه

من به بارداری زیر ۴۰ سال اصلا علاقه ندارم . بچه دوست هم نیستم وگرنه ده سال پیش بچه دار میشدم 😅

اگر در آینده شرایط روحی و جسمی داشتم انتقال میدم ، نداشتم یا انتقال نمیدم یا رحم جایگزین میگیرم

ده یازده سال پیش جنین فریز کردم که هم برای تعیین جنسیت راحت باشم و هم تو تایم دلخواه بچه دار شم یا نشم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اعتقاد ولش که نمیشهآدم با عقایدش و البته علم زندگی میکنهمن به بارداری زیر ۴۰ سال اصلا علاقه ندارم . ...

اهامادربودن یا نبودن برات مهم نیست بچه هم همین طور خودت مهمی و خودت عشق و حال موفق باشی

اهامادربودن یا نبودن برات مهم نیست بچه هم همین طور خودت مهمی و خودت عشق و حال موفق باشی

دقیقا 👌👌👌

ممنون ازت

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اما بچه مادری کردن از عشق حال لذتش بیشترع

آدما فرق دارن

نظر من اینه هر چیزی جای خودش و با علاقه و صلاح خود فرد قشنگه

مادر شدن الویت من نیست

آدما فرق دارن نظر من اینه هر چیزی جای خودش و با علاقه و صلاح خود فرد قشنگه مادر شدن الویت من نیست

عجب دیگه اینم یکی از اشتباهات خدا هستش که جای زن ومرددرست توذهن آدمها نکرده لذت ببرموفق باشی

عجب دیگه اینم یکی از اشتباهات خدا هستش که جای زن ومرددرست توذهن آدمها نکرده لذت ببرموفق باشی

چه ربطی به جای مرد و زن داره عزیزم ؟

همه ی آدما علاقه به مادری یا پدری ندارن . این هیچ ربطی به برعکس بودن نداره

اسمش علاقه و الویته