2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چندسالته دیرنشه پشیمون بشی

۳۸ سالمه

نه دیر نمیشه

جنین فریز دارم هروقت بخوام انتقال میدم . نخوامم که هیچ

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منم ۳۴ سالمه شهریور ماه اومدم اقدام کنم ، دندونم که قبلا روکش داشت کلا جدا شد و مجبور شدم ایمپلنت کنم . حالا فعلا منتظرم روکش ایمپلنت رو بزارم ، بعد اقدام کنم.

اولین بچه هم هست ، نمی دونم بعد ۸ سال ازدواج اولین اقدام میگیره یا نه ؟

میگم اینا چشونه حالا تو واقعیت ده ده تا میزان تو مجازی بخاطر تهران الوده و بی اب فاز روشنفکر برداشت ...

دقیقا هرکسی مدیریت زندگی خودش رو داره من ایران رو دوست دارم از ایرانی بودن خودم لذت میبرم با همه مشکلاتش بچه هام هم حالشون خوبه تصمیم خانواده من اینه باید یاد بگیریم ب نظرات هم احترام بذاریم

۳۸ سالمهنه دیر نمیشه جنین فریز دارم هروقت بخوام انتقال میدم . نخوامم که هیچ

دیرهم شده رحم خشک میشه دوم اینکه خودت تجربه نکنی مادر بودن مادری کردن هم برات سخت میشه میشه گفت توهم یه مرد هستی

منم ۳۴ سالمه شهریور ماه اومدم اقدام کنم ، دندونم که قبلا روکش داشت کلا جدا شد و مجبور شدم ایمپلنت ...

آرامش خیلی مهمه استرس نداشته باش که میشه یا نه اگه جنسیت برات مهم نیست تخمک گذاری رو بیخیال شو از بعد از پریودی یک روز در میون رابطه داشته باش و به چند روز خاص اکتفا نکن انشالله زودتر باردار میشی

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیرهم شده رحم خشک میشه دوم اینکه خودت تجربه نکنی مادر بودن مادری کردن هم برات سخت میشه میشه گفت توهم ...

از نظر من دیر نیست

به چیزایی که گفتین هم اعتقاد ندارم گلم 🩶

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

آرامش خیلی مهمه استرس نداشته باش که میشه یا نه اگه جنسیت برات مهم نیست تخمک گذاری رو بیخیال شو از بع ...

من ایقد استرس پنهان دارم که قابل کنترل نیست قرصی چیزی نیست کمککنه استرسم کنترل بشه