2777
2789
چه ربطی به جای مرد و زن داره عزیزم ؟همه ی آدما علاقه به مادری یا پدری ندارن . این هیچ ربطی به برعکس ...

بله عمرادم کفاف نمیده حق انتخاب داشته باشی تویه سن خاصی بدن آمادگی بچه دار شدن تویه سنی هم رحم خشک رابطه صفرتخمدان هم تخمک صف درنتیجه تمام اما اوج لذت مادر شدن بچه داری سن ۱۸تا۲۵بعداش آدم حوصله صفروبچه براش مهم نیست گذشته ازاون رحم خشک بشه دیگه لذتی نمیبری میشین خواهربرادر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله عمرادم کفاف نمیده حق انتخاب داشته باشی تویه سن خاصی بدن آمادگی بچه دار شدن تویه سنی هم رحم خشک ر ...

بابا بیخیال

شما عمر آدما رو تا ۲۵ حساب میکنی و بعدش پیر و از کار افتاده میدونی 😅

همه چیز راه حل داره عزیزم

فقط مرگ راه نداره

از ivf بگیر تا رحم جایگیزین تا پرستار و هورمون تراپی

بالاتر هم گفتم من جنین دارم . چون تعیین جنسیت برام مهم بود و ترجیح میدادم زمان بارداری اختیاری داشته باشم ده سال پیش جنین فریز کردم . الان هم مشکل باروری ندارم اما همین الان هم بخوام باردار شم به خاطر تعیین جنسیت و البته غربالگری پیشگیری جنین رو انتقال میدم ، نه اینکه طبیعی باردار شم و البته که رابطه ی گرمی هم با همسرم دارم 😁😉

ضمن اینکه هرکس صلاح زندگی خودشو بهتر میدونه . فعلا برای من کار و درس و سفر و لذت بردن از دو نفره هام با همسرم از همه چیز مهمتره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بابا بیخیالشما عمر آدما رو تا ۲۵ حساب میکنی و بعدش پیر و از کار افتاده میدونی 😅همه چیز راه حل داره ...

فکرنکنم رابطه توخیلی گرم یعنی خیلی باشه اگه خیلی بود اقدام میکردی این اطلاعات لازمه دارم عمرادم جواب نمیده فکرکن چهل سالته دختریاپسردامادیاعروس عمرت کفاف نمیده دامادشدن یاعروس شدن دخترببینی یانوه دونه بینی لذت دنیا همین چیزها هستش🤣

بابا بیخیالشما عمر آدما رو تا ۲۵ حساب میکنی و بعدش پیر و از کار افتاده میدونی 😅همه چیز راه حل داره ...

درس بخونی که زندگی شخصی خودت لذت نه بری اون درس چی بهت یاد داره فریز کردن رحم اجاره ای وقتی خودت سالمی شرایتشوداری مگه مرض داری وقتی بچه دار میشی نصف مریضی هات ازرحم خارج میشه بدنت صاف میشه اقدام کن اعصاب ندارم میزنمت🤣🤣

درس بخونی که زندگی شخصی خودت لذت نه بری اون درس چی بهت یاد داره فریز کردن رحم اجاره ای وقتی خودت سال ...

من برای زندگیم اینجوری صلاح میدونم عزیزم

ضمن اینکه تا وقتی کار مهاجرتمون درست نشده به هیچ عنوان چنین کاری نمیکنم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩