2777
2789
عنوان

تاحالا کسی در مورد اندامتون نظر داده گفته تغییر کن که بهتون بر بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لحن آدم خیلی تاثیر گذاره 🥲 با به لحن بدی گفت ایقد زورم گرفففت

اصلا بحث من این جمله نیست بطور کلی بهت توصیه میکنم رو خودت کار کنی واقعا این همه لوس بودن خوب نیست یکم بزرگ شو قوی باش معمولا روزگار با ادمای حساس بدتر تا میکنه متاسفانه ... پس بهتره رو خودت کار کنی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
خیلی زبون دارن ولی به وقتش گنگ میشم مثلا احترامشان رو نگه میدارم

سعی کن تو این موارد محترمانه جواب بدی ولی تو اشتباه منو نکن شاید طرف صلاحتو خواسته حالا هر چند لحنش بد بوده میتونی رژیم بگیری ولی من توجه نکردم و چاق تر شدم .. ب منم ک گفتم لحن بدی داشتن ولی حرفشون حقیقت داشت

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

من جات بودم میگفتم باز خوبه برای من میره تو پهلوهام ولی مال تو میره تو دماغت مواظب خورد و خوراکت باش

یعنی خاک دو عالم بر سرمه که زبون اینو ندارم

بعدشم به دخترش گفتم به هر کس و تا کسی ربطی ندارد تو زندگیم دخالت کنه رفته بود بهش میگفت ، برعکس میگه به من چه ایقد بخور تا بترکی😐

آخ آره بذار تعریف کنم

دختر داییم تازه شوهر کرده بود خواهر شوهر و مادر شوهرش سالها تناسب اندام کار می کردن مربی بودن

وقتی دخترداییم عروسشون شد اینم آوردن توی راه

حالا تا اینجا که خیلی هم خوب مبارکه

ولی از اونجایی رفت روی مخم که زنداییم می خواست از همه ایراد بگیره: تو چاقی تو لاغری تو صورتت پره تو باید بری ورزش کنی و... 😐

منم اون موقع کنکوری بودم و اضافه وزن داشتم

بهم گفت: تو خیلیییی چاق شدی حواست به خودت باشه

منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتم: زندایی جون خودمون توی خونه آینه داریما ... درضمن من عاشق بدنمم ... خودم راضیم

اینو میگی بادش خوابید البته حالا چندسال گذشته اندامم از خودش و دخترش خیلی بهتره مدام بهشون میگم مراقب باشید چاقی انواع بیماری ها رو در پیش داره 🤣

جاریم میگفت لباسای عروسکی نپوش( تو عروسیا) .دیگه پسر بزرگ داری. میگفت اونا دخترونست. منم گفتم خیلی د ...

به نظرم دنبال همون چیزی باش که دوست داری و براش ذوق داری ، حرف اضافی زده

ربطی به سر بودن و حسادت نداره ها ! تورو خدا یه چیزی نگید که باعث کدورت وبدبینی الکی بینشون بشهعزیزم ...

عزیزم دیگه الان همه میدونن فقط وقتی میتونن نظر و انتقاد کنن که طرف مقابل بتونه تو سه ثانیه درست کنه اون موضوع رو نه اینکه بره در مورد یه چیز شخصی که شاید اون آدم روش حساس باشه به حساب انتقاد بیشعوری کنه

اصلا بحث من این جمله نیست بطور کلی بهت توصیه میکنم رو خودت کار کنی واقعا این همه لوس بودن خوب نیست ی ...

واقعا دست خودم نیست با کوچیک ترین بحثی یا صحبتی احساساتی میشم در همه موارد هم صدق میکنه، چه غم چه شادی فوری اشکم میاد 🥲😂

به نظرم دنبال همون چیزی باش که دوست داری و براش ذوق داری ، حرف اضافی زده

عزیزم شما هم ناراحت نباش بابت حرفاش. به خاطر خودت گفته اما بد عنوان کرده. نباید این جوری میگفت بهت

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
سعی کن تو این موارد محترمانه جواب بدی ولی تو اشتباه منو نکن شاید طرف صلاحتو خواسته حالا هر چند لحنش ...

دیگه حوصلم نمیکشه رژیم بگیرم 🥲 فعلا که رو مودش نیستم

خیلی سخته وقتی یکی بهت بگه آدم زورش میگیره