2777
2789

سلام دوستان من با شوهرم حدود یکسالی قهر بودیم سر مسائلی ک قبلا گفتم . شوهرم خودش تنها خونه فامیلاش میرفت . بعد آشتی کردیم و من باردار شدم . و بخاطر مشکلات بارداریم یک ماه خودم بستری بودم و دو ماه بچم . تو این مدت فقط یکبار مادر همسرم تلفنی حالمو پرسید اما اصلا خواهر شوهرام به روی خودشون نیوردند . تا عقد یکی دیگه از خواهرای همسرم شد . برای نامزدی ک منو نگفتن شوهرم خودش رفت برای عقد هم به شوهرم گفته بودند زنت هم بیاد منم گفتم نمیام تا خود مادرشوهرم بهم زنگ زد ک بیایین و منتظریم منم روشو زمین ننداختم و رفتم . تا رفتم مادر شوهرم خوب بود ولی خواهر شوهرام به شدت باد بودند منم اصلا محل نذاشتم حتی برای بچم هم تبریک نگفتن ... نا گفته نمونه ک خوهر شوهر من هم زایمان ک کرد چون ما قهر بودیم منم بهش تبریک نگفتم .. حالا شوهر خواهر شوهرم زنگ زده ما رو دعوت کرده تولد بچش . یه بار به شوهرم زنگ زده یه بار به خودم و اینم بگم تو این چند ماه مدام شوهر خواهر شوهرم بهم زنگ میزد و جویای حالم بود حالا بنظرتون برم تولد یا نه ..

خودم راغب نیستم چون میدونم خواهر همسرم دوباره کم محلی میکنه

چون دعوت کردن برو زشته نری

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو با شوخی و احترام هم جلو بقیه ب شوهرش بگو بخاطر گل روی شما اومدیم

یه موقع شوهرم گارد میگیره . میخوام شوهرم اصلا نرقصه و چیکار کنم به حرفم باشه . چون حالا مدام میخاد بره با خاهراش برقصه . منم انگار مهم نیستم

چون همسرش احترام گذشته به خودت هم زنگ زده و از قبل جویای احوال بود.. زشته نری الان فکر میکنه واقعا احترام و ارزشی قائل نبودی.. به خواهر شوهر کاری نداشته باش برو تولد و زود برگرد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
حداقل باید دو روز بمونیم چون یه شهر دیکه اند

همیشه که اینجور نیست... دیگه وقتی دعوت کردن حتما تدارک دیدن.. سعی کن عادی باش وبیخیال

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
یه موقع شوهرم گارد میگیره . میخوام شوهرم اصلا نرقصه و چیکار کنم به حرفم باشه . چون حالا مدام میخاد ب ...

عزیز شما یسال قهربودید احتمالا شوهرت پشتتون بد گفته اونام بدگمان شدن نسبت ب شما .حتی شوهرت خوشحاله ک پشتشم گرفتن .حالا یه نفر از تو فامیل بهتون احترام میذاره اجازه بدید کم کم با شناخت شما پی ب قضاوت اشتباهشون ببرن .هرچی باشه شما الان باهم نسبت دارید ،دیر یا زود فرزندتون میخواد با اونا و بچه هاشون معاشرت داشته باشه ،یه وقت دیدی شوهرت و بچت رفتن اون سمتی خودت نشستی تنهایی حرص میخوری .میشی مث مامان من ک بعد سی و اندی سال نتونسته هضم کنه . رفتارشون واقعا زشت و دور از ادب قبول دارم مخصوصا تبریک نگفتنشون ولی شما باید برا حفظ زندگی مشترک و همسرت باید بتونی یکم با سیاست رفتار کنی

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عزیز شما یسال قهربودید احتمالا شوهرت پشتتون بد گفته اونام بدگمان شدن نسبت ب شما .حتی شوهرت خوشحاله ک ...

نمیدونم چیکار کنم ک شوهرم سمتم باشه ... اونا با سیاست از خود شوترم حال من و بچمو میپرسن ولی اصلا به خودم زنگ نمیزنن . باور میکنید بغیر از خود مادر شوهرم هیچکدوم حتی عمه هاشونم برای زایمانم زنگ نزدند ولی به شوهرم زنگ میزنن بعدم شوهرم با سادگی میگه مدام نگران حال بچه هستن و من حرص میخورم ولی هیچی نمیگم چون اگه بد بگم گارد میگیره

حتما برو ولی خیلی شیک و باکلاس و خیلی با روحیه و بشاش باش

بیشتر خودتو سرگرم بچه ت کن اصلا باهاشون وارد صحبت نشو

سعی کن فقط تک جمله ای و کوتاه صحبت کنی

و اگر از کارای شوهرتم ناراحت شدی اصلا نشون نده

نمیدونم چیکار کنم ک شوهرم سمتم باشه ... اونا با سیاست از خود شوترم حال من و بچمو میپرسن ولی اصلا به ...

افرین نگی خیلی بهتره .ببین یه رفتاری هست خیلی شنیدم ولی احتمالا جوابه اونم اینه ک جلو شوهرت فیلم بازی کن .مثلااا بگو بریم کادو خواهرتو بدیم ؟ولی نگی من گفتم . از خوبیای نداشتشون بگو😃 .اینجوری مردا تو ذهنشون پردازش میکنن ک زنم دلش صافه بقیه مشکل دارن .اخه برا ما هم اینجوره من بااینکه رابطه خوبی ندارم با خواهرشوهرم ولی ب شوهرم میگه الان باید پاگشا کنیم .الان بریم عیادت و فلان برا همین هرچی میشه میگه زنم خیلی مهربونه اونان ک قدر نمیدونن .

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️