2777
2789

علائم داشتید؟ چرا من هیچ علائمی نداشتم؟ روز 13 سیکل امپول زدم و 14 صبح ساعت 8 اقدام کردم و امروز 15 ساعت 7 هم اقدام کردم ولی علائمی از تخمک گذاری ندارم یعنی ازاد شده؟

من هرماه برای تخمک گذاری چنان دردی میکشم ک قشنگ حس میکنم تخمدان داره پاره میشه و تخمک ازاد میشه بخدا .کل شهر خبر دار میشن😃

الان دوماهه اقدامم چون قبل از تخمک گذاری اقدام میکنم دیگه درد تخمک گذاری رو حس نمیکنم خیلی خفیف

ترشح هم نداشتی؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هرماه برای تخمک گذاری چنان دردی میکشم ک قشنگ حس میکنم تخمدان داره پاره میشه و تخمک ازاد میشه بخدا ...

منم بعضی سیکل هام چنان دردی میکشیدم ک بدتر از پریود. منhmg وسینال زدم از روز 12 یکم ترشح داشتم تا ظهر 13 و من صبح روز 12 هم اقدام داشتم ولی از شب13 ک hcg زدم ترشح قطع فقط گاهی درد خفیف تو تخمدان هام حس میکردم خیلی خفیف

من13 شب تزریق کردم و صبح14 و15 اقدام کردم. نی نی چی هست بسلامتی مبارکه😍😍

انشالله بارداری گلم

پسر بود

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

نه هیچی

پس طبیعیه بنظرم اون دردهای خیلی شدید تو ماه هایی ک اقدام نداریم چون فولی بزرگ میشه و ازاد نمیشه. من تو سونو دوتا فولی 19_15 داشتم روز 11 سیکل همون روز یه سینال و hmg دیگه بعد سونو زدم و 12 صبح اقدام 13 شب ازادسازی زدم و 14_15 صبح اقدام کردم

پس طبیعیه بنظرم اون دردهای خیلی شدید تو ماه هایی ک اقدام نداریم چون فولی بزرگ میشه و ازاد نمیشه. من ...

فقط استرس نداشته باش گلم انشالله باردار میشی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️