2777
2789
عنوان

خانما تو رو خدا بیاین راهنماییم کنید اصلا حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 38 پست
حالم بده فک میکنم برا همین دوتا مادر خوبی نیستم احساس میکنم با اوردنش به این دنیا بهش ظلم میکنم

عزیزدلم خدا خواسته اون بیاد و تو این دنیا زندگی کنه میخوای در مقابل خواست خدا بایستی؟؟!!

عزیزم اصلا بدون اطلاع شوهرت سقط نکن بعدشم دیگه کاریه که شده سعی کن باهاش کنار بیای تا به دنیا بیاد پ ...

خیلی میترسم هنوز سی سالم نشده سه تا بچه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=403269094]گناه داره نگهش داره. سه تا زیاد نیست دیگه عزیزم. درسته خیلی سخته ولی کشتن یک موجود ...

اره درکت میکنم من خودم فکر بارداری کنم حالم بد میشه. ولی اتفاقیه که افتاده عزیزم. اون باید بیاد به دنیا تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته

اگه نخواستی نگه داری هم نگو میدونستی ...بعدم دوتا داشتی واقعا باید محکم جلوگیری میکردی ببین شرایط ما ...

من هیچکدومشو ندارم اما برا شوهرم مهم نیست میدونم میخادش

خیلی میترسم هنوز سی سالم نشده سه تا بچه😭

منم ۳۱ سالمه بچه سومم الان ۱۱ ماهشه اینطوری وقتی تو سن کم بچه هارو بزرگ کنیم ۱۰ سال دیگه ۳تا رفیق و همدم داریم

تو پیری عصای دست داریم غصه نخور عزیزم حتما توانش رو داری که خدا بهت داده

بچه هات دخترن یا پسر؟ چند ساله هستن؟

من باردارئ های سختی دارم تا خود اتاق عمل زایمان های قبلیم بالا می اوردم دکتر سزارین قبیلم گفت چسبدنگی مثانه دارم میترسم این چسبندگی هم مشکل ساز باشه

فقط میتونم بگم...بدون اذن خدا هیچ اتفاقی نمیفته..حتی بعضیا با جلوگیریه سفتو سخت هم باردار میشن..اون بچه خدا خواسته بوده سقطش نکن..بزرگ کردنشون سخته ولی هیچ وقت سمت سقط نرو که قتل محسوب میشه عزیزم.مطمعن باش وقتی بدنیا اومد ازون دوتای دیگم مهرش بیشتره.سقطش نکن

منم ۳۱ سالمه بچه سومم الان ۱۱ ماهشه اینطوری وقتی تو سن کم بچه هارو بزرگ کنیم ۱۰ سال دیگه ۳تا رفیق و ...

پسرن ۶ساله و دوساله تازه چند ماهه دومیو از شیر گرفتم