2777
2789

دوتا پسر دارم دومیه تازه دوسالش شده الان بی بی چک زدم دوباره باردارم دارم دیوونه میشم اصلا نمیدونم چکار کنم دیگه بچه نمیخام میدونم اگه به شوهرم بگم اون میخادش تو خدا راهنماییم کنید چکار کنم نگهش دارم یا نه اگه نه چطور بدون اینکا کسی بفهمه سقطش کنم تو رو خدا خودم خیلی حالم بده سرزنشم نکید فقط خاهرانه راهنمایبم کنید 😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سقطش نکن که به عمر پشیمانی و عذاب وجدان برای خودت میخری

حالم بده فک میکنم برا همین دوتا مادر خوبی نیستم احساس میکنم با اوردنش به این دنیا بهش ظلم میکنم

من اصلانمیتونم چیزی رو پنهون کنم عذاب وجدان دیوونم میکنه ، یا اینکه لو بری ممکنه تورو از چشم شوهرت بندازه یا حتی زندگیتو خراب کنه .نمیدونم والا همچین تصمیمی خیلی خیلی سخته .فقط میتونم دعا کنم هرچی ب صلاحته همون بشه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

حالم بده فک میکنم برا همین دوتا مادر خوبی نیستم احساس میکنم با اوردنش به این دنیا بهش ظلم میکنم

وضع مالیتون چطوره؟

واقعا چرا نسبت به بچه سوم اینقدر ترس دارین

همین بچه ها یه روز به دادتون میرسن توی پیری و بزرگسالی

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.

[QUOTE=403269094]گناه داره نگهش داره. سه تا زیاد نیست دیگه عزیزم. درسته خیلی سخته ولی کشتن یک موجود سختتره[/QUOTEباور کن از نظر روحی اصلا حال خوبی ندارم حتی تاریخ اخرین پریودم یادم نیس همش فک میکنم مادر خوبی براش نمیشم بهش ظلم میشه

اگه نخواستی نگه داری هم نگو میدونستی ...

بعدم دوتا داشتی واقعا باید محکم جلوگیری میکردی

ببین شرایط مالی

جسمی

روحی

و... جفتتون دارین ؟

در این صورت ک شرایطش داشتین به نگهداشتنش فکر کن

عزیزم اصلا بدون اطلاع شوهرت سقط نکن بعدشم دیگه کاریه که شده سعی کن باهاش کنار بیای تا به دنیا بیاد پسرت نزدیک ۳سالش میشه خدا برات اینطوری خواسته آروم باش عزیزم دلت رد بسپار به خدا

وضع مالیتون چطوره؟واقعا چرا نسبت به بچه سوم اینقدر ترس دارین همین بچه ها یه روز به دادتون میرسن توی ...

شوهرم کارمنده اما وضع چندان خوبی نداریم همین بی پولی بیشتر منو میترسونه