دوتا پسر دارم دومیه تازه دوسالش شده الان بی بی چک زدم دوباره باردارم دارم دیوونه میشم اصلا نمیدونم چکار کنم دیگه بچه نمیخام میدونم اگه به شوهرم بگم اون میخادش تو خدا راهنماییم کنید چکار کنم نگهش دارم یا نه اگه نه چطور بدون اینکا کسی بفهمه سقطش کنم تو رو خدا خودم خیلی حالم بده سرزنشم نکید فقط خاهرانه راهنمایبم کنید 😭
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من اصلانمیتونم چیزی رو پنهون کنم عذاب وجدان دیوونم میکنه ، یا اینکه لو بری ممکنه تورو از چشم شوهرت بندازه یا حتی زندگیتو خراب کنه .نمیدونم والا همچین تصمیمی خیلی خیلی سخته .فقط میتونم دعا کنم هرچی ب صلاحته همون بشه
شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
[QUOTE=403269094]گناه داره نگهش داره. سه تا زیاد نیست دیگه عزیزم. درسته خیلی سخته ولی کشتن یک موجود سختتره[/QUOTEباور کن از نظر روحی اصلا حال خوبی ندارم حتی تاریخ اخرین پریودم یادم نیس همش فک میکنم مادر خوبی براش نمیشم بهش ظلم میشه
عزیزم اصلا بدون اطلاع شوهرت سقط نکن بعدشم دیگه کاریه که شده سعی کن باهاش کنار بیای تا به دنیا بیاد پسرت نزدیک ۳سالش میشه خدا برات اینطوری خواسته آروم باش عزیزم دلت رد بسپار به خدا