2777
2789

شاید خیلیاتون منو بشناسین تو این چند ماه خیلی تاپیک زدم

من بارداری سوم ناخواسته شدم که به شدت از بارداری متنفر بودم حتی سر بچه دوم دیگه کم آورده بودم گریه میکردم خواستم سقط، کنم همون اول قلب تشکیل شده بود چون سقطو گناه میدونستم دلم نیومد سقط کنم الان ماه ششم هستم تقریبا ۱۲هفته دیگه دارم به شدت اذیتم از اینکه باردارم خیلی روزای سختی دارم میگذرونم بچه کلاس دوم از یه طرف سنگینی خودم از یه طرف کارای خونه از یه طرف الان هم آنفلانزا گرفتم بدتر از یه طرف موقع زایمان کسی رو ندارم دو روز ازم پرستاری کنه رو دوتای اولی هم همین مشکلو داشتم مادرم زمین گیره خواهرام بچه مدرسه ای دارن واقعا سختمه بعضی وقتا میگم اگه سقط میکردم خدا به خاطر این مشکلات و بی کسیا میبخشیدم خییلی سخته یعنی این ۱۲هفته هم تموم میشه

نگین از خانواده شوهر کمک بگیر سر بچه اول کمکم کردن هنوز که هنوزه منت میزارن

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی پرستار کمکی بگیری برای یه مدت؟

هر طور باشع خودمو جمع مبکنم شوهرم هم کمکه فقط میگم شاید نتونم دووم بیارم اژ بچه داری سزارین و بارداری متنفرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبل زایمان برای چندروز غذا درست کن بذار یخچال نگران نباش سخته اما خدا قدرتشو هم بهت میده

چرا خدا تو این راه قرارم داده مشکل فقط غذا نیست مشکل من افسرگیه مشکل من دردامه کلی درد تو بدنمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهر شوهر من بچه سومش چند هفته پیش بدنیا اومد با اینکه بچه دومش کوچکه و بسیار شیطون ..بعد از همون شب که از بیمارستان مرخص شد خودش همه کارهاشو میکرد مینشست استراحت میکرد اما تا بچش چیزی میخواست خودش بلند میشد برا غذا برای همچین با اینکه سزارین هم بوده

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

وظیفه شوهرته چند روز مرخصی بگیره

شوهرم مرخصی میگیره خیلی هم کمک حالمه اگر شوهرم نبود تا اینجا هم نمیتونستم بیام ولی سخته هر کاریش کنی یه زن باید باشه کنارت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا خدا تو این راه قرارم داده مشکل فقط غذا نیست مشکل من افسرگیه مشکل من دردامه کلی درد تو بدنمه

عزیزم ناشکری نکن کاریه که شده باید بیشتر حواستونو جمع میکردین ولی دیگه شده ..اینکه به دنیا اومد بشوهرت بگو بره عمل وازکتومی کنه راحت بشی دیگه باردار نشی

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

عزیزم من تجربه طبیعی دارم روزدوم پاشدم سزارین هم روزدوم من مشکلم بلدنبودم بچه نوزادمای بیبی کنم .اگه ...

من سزارین سومم به شدت ازش میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40