2777
2789
عنوان

دوستان شما جای من بودین چه حالی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 28 پست
عزیزم ناشکری نکن کاریه که شده باید بیشتر حواستونو جمع میکردین ولی دیگه شده ..اینکه به دنیا اومد بشوه ...

کاش بیشتر مواظب بودم روزی هزار بار این جمله تو سرم تکرار میشع

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خدا تو این راه قرارم داده مشکل فقط غذا نیست مشکل من افسرگیه مشکل من دردامه کلی درد تو بدنمه

خب عزیزدلم تو با استراحت دردات خیلی کمتر میشه اگه مشکل مالی نداری حتما یک کمکی بیار ..انشالله ک خدا خودش کمکت کنه

خواهر شوهر من بچه سومش چند هفته پیش بدنیا اومد با اینکه بچه دومش کوچکه و بسیار شیطون ..بعد از همون ش ...

خوش به حالش اون روحیش خوبه حتما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرم مرخصی میگیره خیلی هم کمک حالمه اگر شوهرم نبود تا اینجا هم نمیتونستم بیام ولی سخته هر کاریش کن ...

قبلش چند نوع خوروش درست کن فریز کن شوهرت فقط برنج بذاره. از خواهرات کمک بگیر بالاخره بچشون رو یه کاری میکنن. بعد دیگه برای سومی تجربت بیشتره.

ناشکری نکن این بچه درآینده.ازبچه های دیگه ت بهترمیشه سختی شو به جون بخر من خودم بچه ی ناخاسته بودم تو اوج فقر وبدبختی دنیا اومدم الان ازهمه خواهرام خوشبخت ترم وبیشتر به درد خانوادم مخصوصا مادرم میخورم

هر طور باشع خودمو جمع مبکنم شوهرم هم کمکه فقط میگم شاید نتونم دووم بیارم اژ بچه داری سزارین و باردار ...

تو قوی تر از این حرفها هستی، دوبار مادر شدی، بزرگشون کردی، ببین؟؟؟ اینهمه راه Iومدی، تونستی که اومدی، طوری خدا راه رو برات هموار میکنه که نگو، پس توکل کن به خدا، خودش داده، فکرش رو کرده که داده

ناشکری نکن این بچه درآینده.ازبچه های دیگه ت بهترمیشه سختی شو به جون بخر من خودم بچه ی ناخاسته بودم ت ...

توکل بر خدا کاش زودتر این ۱۲هفته تموم بشع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو قوی تر از این حرفها هستی، دوبار مادر شدی، بزرگشون کردی، ببین؟؟؟ اینهمه راه Iومدی، تونستی که اومدی ...

یاخدا توکل به خدا خودش دیگه مجبورم تحمل کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توکل بر خدا کاش زودتر این ۱۲هفته تموم بشع

میشه میگزره نگران نباش خدا میدونه اینقدرپاقدمش خیر هست باورکن پدرمن بیکاربوده مادرم قالی میبافته وقتی من دنیااومدم یه کارخوب دولتی برابابام پیداشده

خوش به حالش اون روحیش خوبه حتما

بچه شیرینه اینجوری نگو انقد بیماری های عجیب اومده فقط خدارو شکر کن والا من کلی آدمو میبینم تو سن ۳۷..۳۸ سالگی چهارمی رو هم باردار هستن یا بدنیا اوردن

دوست من ۲۶ سالشه بچه سومش تازه بدنیا اومده اتفاقا انقد دکتر میرفت تا سومی و باردار بشه

خواهر شوهر خودم ۴۰ سالشه بچه سومش تازه بدنیا اومده با غصه خوردن هیچی حل نمیشه شاد باش

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔