salipoo مدیر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 907 عنوان انتخاب موندن یا جدایی💔 | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 25 پست امروز صبح باید تصمیم قطعیمو اعلام کنم...نمیدونم خیلی قلبم سنگینه یک ساعته دارم گریه میکنم گریم بند نمیاد رو گلوم و قفس سینم فشاره دارم میمیرم...خدایا این چه امتحانی بود برای من گذاشتی من طاقت ندارم💔💔 امروز | 07:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلتنگ1363 عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 887 دوست پسرشو میگه😏😏😏 اره متوجه شدم ولی تجربه ای ندارم.ولی میدونم ادم عاشق کوره.زندگی هم یه روز دوروزنیست که بخوای تصمیم بگیری که نتیجه اش شه خیانت های امروزی طلاقیکی ازتایپک هاشون خوندم دیدم گفتن بچه دوستندارم برااین میترسن به مشکل بخورن نمیدونم شاید درحدفهم من غیرمنطقی
مارال۱۳۷۳ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 317 اره متوجه شدم ولی تجربه ای ندارم.ولی میدونم ادم عاشق کوره.زندگی هم یه روز دوروزنیست که بخوای تصمیم ب ... اخه اصن خیلی زوده باسشون این حرفا دختر ۱۸ ساله پسر ۲۰ ساله این اصن عشق نمیشه بهش گفت
salipoo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 907 چی بگم والا واقعا باسه این حرفا خیلی کوچولویین سر گرمی با عشق فرق داره عزیزم عشق بود...
salipoo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 907 اخه اصن خیلی زوده باسشون این حرفا دختر ۱۸ ساله پسر ۲۰ ساله این اصن عشق نمیشه بهش گفت عشق مال سن کمهکجا دیدین کسی تو سن بالا عاشق بشه
مارال۱۳۷۳ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 317 عشق بود... عزیز دلم الان متوجه نمیشی سنت بره بالا تر عشق واقعی میاد تو زندگیت تازه متوجه میشی همهی ادما این حسو یه روزی داشتن
دلتنگ1363 عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 887 اخه اصن خیلی زوده باسشون این حرفا دختر ۱۸ ساله پسر ۲۰ ساله این اصن عشق نمیشه بهش گفت اره
salipoo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 907 خلاصه مهم نیس عشق بود یا هرچی که بود من مرگو به چشمام دیدم امروز💔
مارال۱۳۷۳ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 317 عشق مال سن کمهکجا دیدین کسی تو سن بالا عاشق بشه افرین عزیز دلم چون سنت کمه فکر میکنی عشقه از الان بخوای به اسم عشق خودتو داغون کنی چند سال دیگه چی از اعصاب و روانت میمونه؟الان خیلی هدفا و برنامههای قشنگ تری داری عشق چیه دیگه
مارال۱۳۷۳ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 317 خلاصه مهم نیس عشق بود یا هرچی که بود من مرگو به چشمام دیدم امروز💔 خیلی اشتباه کردی عشقم بعدا میفهمی که هیچ مردی ارزش داغون کردن خودتو نداره
مارال۱۳۷۳ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 317 خلاصه مهم نیس عشق بود یا هرچی که بود من مرگو به چشمام دیدم امروز💔 اونه که باید به خاطر تو مرگو با چشاش ببینه نه تو به خاطر اون ارزش تو انقدر بالاس که با زبون نمیشه بیانش کرد قوی باش تازه اول راهی
salipoo مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 907 افرین عزیز دلم چون سنت کمه فکر میکنی عشقه از الان بخوای به اسم عشق خودتو داغون کنی چند سال دیگه چی ا ... هعیی