2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 38 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی چقدر ناراحت شدممرد خوب خیلی کمیابه ولی همون هم نمیدونم چرا نصیب آدم اشتباهی میشه💔

خالم میکفت اینبی مهره حرف نمیزنه..اینده نکر نیست..فلانه...ولی خب طرف هم خونه خرید همماشین..دیکه نمسدونممنظور خالمجی بودش.شوهر من پسر داداشش ثیشه.

یعنی شوهرخاله سابقم میشه عموی شوهرم.

حتی همین الانم میشینه پشت سر شوهرم بد میکه.میکه اینام اخرش طلاقه.

صفحه میزاره...نمیدونمچه مرگشه منکه باهاش قطع رابطه کردم...هیچ وقت نفهمیدم چرا پیله زندگی مامیکنه...اللنم ک رابطه نداریم اما همش از مامانم میپرسه زندکیم جطوره

خالم میکفت اینبی مهره حرف نمیزنه..اینده نکر نیست..فلانه...ولی خب طرف هم خونه خرید همماشین..دیکه نمسد ...

وای چه خطرناکه

خوب کاری کردی فاصله گرفتی ازش

اصلا نمیشه بااینحور افراد ارتباط برقرار کرد

❤️🤍PEGAH🤍❤️
مهریه ۱۴ سکه نشده می گه اگر مرد ۱۴ سکه پرداخت کرد دیگه زندان نمیره

همون ۱۴ تا هم به خاطر ترس از زندان و حکم جلب مجبور میشدن میدادن . زندان نرن بیشتر از ۱۴ تا نمیدن قانون هم کارشون نداره. پس عملا ۱۴ تاست.

وای چه خطرناکهخوب کاری کردی فاصله گرفتی ازش اصلا نمیشه بااینحور افراد ارتباط برقرار کرد

اره..اما مامانم همش میکه خاله ته و فلان..منممیکم انشالله خوشبخت باشه خب چکار کنم...دلخوره از قطع رابطه مون.ولی من به شوهرم گقتم پس قردادبااینکی شوهرش اگه به مشکل بخوره هیییچ بعیدنیست ازینکه پس فردا چو بندازه حرف دربیاره ک منو شوهرم کردیم.

و جالبه همه هم طرفش.درحالی ک ما اصن رابطه نداریم.

سرازدواج دومش بهم گفته بود بعد خب خانوادش راضی نبودن میکفت مقصرتویی میری پشتمحرف میزنی ذهندبقیه روخراب میکنی

اره..اما مامانم همش میکه خاله ته و فلان..منممیکم انشالله خوشبخت باشه خب چکار کنم...دلخوره از قطع راب ...

نه عزیزم خوب کاری میکنی

دوری و دوستی

الهی همه خوشبخت و شاد باشن❤️

❤️🤍PEGAH🤍❤️