2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه،اون خب من بگم طلاق سکته میکنه،الان ی خونه معمولی پول ۱۴تا سکه اس،تمام😄

ان شاالله که خوشبخت باشید

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

چرادنمیدن این حقا رو؟فقط اون زنایی ک زرنگ بودن تونستن مهریه بگیرن و اونایی ک شوهرشون ساده بودهمن خال ...

نمیدونم چرا نمیدن این حقا رو ، تازه چندهمسری هم باید ممنوع بشه ولی کاری نمیکنن

من از اطرافیان خیلیا رو دیدم که طلاق گرفتن ولی حتی یه دونه سکه هم نتونستن بگیرن ، نهایتا یه مبلغ اندکی گرفتن که فقط خلاص بشن که اونم در برابر اموال آقا بسیار ناچیز هست

شوهر خاله تون مرد خوبی بوده که مهریه داده وگرنه قوانین انقدر که پشت مردهاست خیلی راحت مهریه رو میپیچونن یا زن رو طلاق نمیدن

❤️🤍PEGAH🤍❤️

سکه سقف بخوره

شمش ۲۴ عیار که سقف نداره . ملک سقف نداره

هرچیزی راه دررو داره

شروط ضمن عقد رو هم بگیرید

منظورت از تصمیم گیری اگه همونیه که ما هم فکر میکنیم ، اهمیت نداره . من هیچوقت تو تصمیم گیریاشون شرکت نکردم و نمیکنم . شناسنامه ام تمیز و پاکه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

الان فک کن مهریت ۱۰۰۰ تا سکه داره بده؟؟

بخدا در عجبم ب چه چیزایی فکر میکنید بعد با این طرز فکر میخواید تو تصمیم گیری های مهم ک نمیدونم منظورتون دقیقا چیه دیگه شرکت نکنید،،،، کار دنیا لنگ نشه یک وقت😑

من خودم دختر بزرگ دارم بخوام دخترمو شوهر بدم مهریه میخواد چیکار حق حقوقشو میگیرم جای مهریه میگم خودتون دوتایی کار کنید جهاز سیسمونی خونه ماشین و... بخرید

الان جدی جدی نگران مهریه اید تو این وضعیته اقتصادی

کاش به جای این کارا چندهمسری رو ممنوع میکردن ، صیغه برای مرد متاهل رو ممنوع میکردن نمیدونم چرا زورشو ...

فک نکنم با این وضع اقتصادی مملکت کار مردا دیگه ب چند همسری برسه تو خرج یکیش موندن

فک نکنم با این وضع اقتصادی مملکت کار مردا دیگه ب چند همسری برسه تو خرج یکیش موندن

چند همسری خیلی کم شده ولی متاسفانه صیغه خیلی خیلی زیاد شده

بیشترین آمارطلاق مربوط به خیانت آقایونه که به اسم صیغه ماست مالیش میکنن که حتی خانم نمیتونه بره شکایت کنه یا اعتراض کنه💔

❤️🤍PEGAH🤍❤️
نمیدونم چرا نمیدن این حقا رو ، تازه چندهمسری هم باید ممنوع بشه ولی کاری نمیکننمن از اطرافیان خیلیا ر ...

دقیقا.خیلی ادم خوبیه..خالم هربلایی ک تونست سرش اورد.

خیانت خیانت خیانت...

نمیدونم جرا الان ازهمه سرحال تر وخوشکل ترو جاق تره

مردا زرنگ شدن. نمیزارن مال واموالی به نامشون باشه که اگه اتفاقی افتاد تو دادگاه ادعا کنه هیچی نداره

افرین،خواهرشوهر بیچاره من ۱۲سال پیش طرف چن بار اومد خاستگاریش بعد ک ازدواج کردن با ب سال نکشیده عاشق یکی دیگ شد،اونو ب کلک رد کرد اومد خونه باباش دیگ سراغش اومد ن جوابشو داد،بعد خودش بلند شد رفت هرچه در خونه رو زد درو براش باز نکرد. بش گفت برو مهریه تو میدم تو دادگاه بش،۱۲سال این بیچاره از شهرستان ب تهران آواره،۲۰تا سکه هم هنوز نتونسته بگیره چقد خرج کرد طرف کله گنده پولدار،تو ی ارگان دولتی کارمنده برا جلبشم میرفت همکاراش فراریش میدادن،۱چهارم حقوقش واس اینه ولی اون ارگان بجای ماهانه ۲ماه ۳ماه بش میده،اینم الان مطلقه دیگ چشش ترسیده شوهرم نکرده دیگ گفت ب هیچ مردی دیگه اطمینان ندارم

دقیقا.خیلی ادم خوبیه..خالم هربلایی ک تونست سرش اورد.خیانت خیانت خیانت...نمیدونم جرا الان ازهمه سرحال ...

الهی چقدر ناراحت شدم

مرد خوب خیلی کمیابه ولی همون هم نمیدونم چرا نصیب آدم اشتباهی میشه💔

❤️🤍PEGAH🤍❤️
الان فک کن مهریت ۱۰۰۰ تا سکه داره بده؟؟بخدا در عجبم ب چه چیزایی فکر میکنید بعد با این طرز فکر میخوای ...

بله الان دیشب یکی داشت صحبت از عروسش میکرد میگفت با پسرم مشکل داره،اگ اینجوره ی خونه داره بفروشه ۲میلیارد می ارزه همونو بش میدیم تمام گورشو گم کنه دیگ راحت.زور نیست ولی تا چن وقت پیش از طلاقش میترسید