2777
2789
عنوان

یعنی داداشم ویروس داشته

219 بازدید | 17 پست

چند شب پیش داداشم و مامانم اومدن خونمون داداشم بشدت دلدرد داشت و تهوع رفت دکتر آزمایش داد گفت عفونت داری احتمالا شن کلیه داری گفت سونو بده داد گفت آره سنگ کلیه نمیدونم شن کلیه داری یکیش حرکت کرده بوده بخاطر اون درد داشتی آنقدر دردش بسیار شدید بوده ..بعدش بچم حالت تهوع و استفراغ گرفت بعد از اون هم من حالت تهوع گرفتم تازه از بیمارستان اومدم

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد

یعنی سونوگرافی اشتباه گفته ؟؟ آزمایش ادرارش توش خون بوده سونوگرافی هم گفته سنگ داری یا شم دقیق یادم نیست حرکت هم کرده بوده

خب برادرت سنگ کلیه داشته اما برای شما و پسرت ویروسه

آخه ما دقیقا بعد رفتن اونا اینجوری شدیم خیلی زور داره اگر از اونا واگیر کرده باشیم خسته شدم از دکتر و دارو هنوز دو هفته نشده که دخترم بخاطر آنفولانزا از بیمارستان مرخص شده

اره اتفاقا خواهر کوچیک من یبار اینطور شد دکتر گفت شن ریزست آب زیاد بخوره دل پیچه و حالت تهوع داشت یه هفته بعد چندروز که خوب شد من دو سه روز اونجور شدم بعد فهمیدیم که ویروس بوده

اره اتفاقا خواهر کوچیک من یبار اینطور شد دکتر گفت شن ریزست آب زیاد بخوره دل پیچه و حالت تهوع داشت یه ...

سونوگرافی هم داد؟؟

آخه داداشم دردش فقط یک شب بود خیلی هم شدید بوده کلیه و مثانه درد شدیدی داشته

آخه ما دقیقا بعد رفتن اونا اینجوری شدیم خیلی زور داره اگر از اونا واگیر کرده باشیم خسته شدم از دکتر ...

عزیز گناه نکرده که داداشت آدم از کجا بفهمه دل پیچش ویروسیه که نره مهمونی 🥲

درسته مریض داری سخته واقعا حال آدم میگیره ولی چه میشه کرد در خونرو عین زمان کرونا رو همه ببندی بگی هیشکی رو نمیبینم هیشکیم نیاد خونمون؟

عزیز گناه نکرده که داداشت آدم از کجا بفهمه دل پیچش ویروسیه که نره مهمونی 🥲درسته مریض داری سخته واقع ...

میدونم درست میگین اما منم خسته شدم دخترم یه هفته پیش بیمارستان ۵ روز بستری بود مرخص که شدیم دوباره حالت تهوع و... هنوز یک نفس راحت نکشیدم من