2777
2789
عنوان

کاش به اندازه این زن خوشبخت بودم 🫠❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 179 پست

حسم میگه زن دوم دعا جادو میکنه

وگرنه کدوم بچه ای مادر خودشو ول میکنه به زن بابا میگه مامان😐

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاشو نفهمیدی گلم؟

الان دوباره خوندم

والا من عشق خاصی نمیبینم🥲 فقط خریت محمد رو میبینم☹️ و البته خود زن دومی هم مشخصه مشکل روانی داره و لذت میبره از آزار دادن اولی

واقعا فکر میکنی این خوشبختیه؟خاک تو سرش کنن اومده زندگی یکی دیگرو خراب کرده

وقتی مادرش فوت شد مادرم گفت هیچکس از خانواذش محلش نداد و برادراش سمتش نمیومدن

خوده این زن هم زیاد خونه مادر زمین گیرش نمیرفت بیشتر وقتش با شوهر و خانواده شوهر بود و از مادرش زن داداش ها پرستاری میکردن

سر خاک مادرش حتی برادراش براش آب هم نیاوردن و شوهرش براش آب آورد

امیدوارم زن دوم به زودی تقاص کاراشو پس بده🤞

ببین طوریه که مادرشوهرش به عروس های دیگش محل نمیده و حتی برای این زنه گریه میکنه

مادرشوهره میگه نمیشه به این زن ها حرفی میرن شر درست میکنن اما از طرفی عروس محبوب خانواده همین زن هست

داداش اول صبحه کی حال داره این متنو بخونه

من نصفشو خوندم دیدم تمومی نداره ول کردم

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

در عجبم از مادر شما گویا مقداری عقلش مشکل داره که گفته چون زن دوم سید هس نفرینش میگیره ولی عقلش نمیرسه که زن دوم اشیانه اش رو رو خونه شخص دیگری ساخته و زن اول چه گناهی کرده هووی براش بیاد بعد یه مسافر کش سیاه سولوخته چی داره که انقد زن ها سرش دعوا کنن هر سیدی هم قرار نیس نفرینش بگیره