2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیشو شکست و از گوشی مادرش زنگ زد گفت دیگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 50 پست
نمیگه بعد 3 ماه دقیق وقتی دعوا داشتم رفتم

اتفاقا ۳ ماه هم دور بودی باید بری

واقعا اخه چطور وقتی متاهلی خونه زندگی و شوهرتو ۳ ماه ول میکنی میای خونه پدرت ، مجرد نیستی متاهلی عزیزم شما یک مادر و یک همسر و خانوم خونه هستی و مسئولیت داری در قبالشون پس باید برگردی و هیچ وقت این مدت خونتو ترک نکن

دو روز یک بار سه روز یکبار برو ی دوشی بگیر و برگرد

وسیله هم من الجمله پیکنیکی و بخاری برقی فراموش نشه که حتما نیازت میشه

اره بلندشو برو سرخونه زندگیت و ی معذرت خواهی مسیر زندگیتو روشن تر و بهتر میکنه البتع نظر منه باز خودت مختاری

ببین من اگه بودم وقتی گفت نمیخوامت عذرخواهی نمیکردم .ولی پا میشدم میرفتم خونه میگفتم شاید این بچه بر ...

خب مشکل اینه من 3 ماهه موندم الان وقتی بگه نمیخوامت برگردم به نظرت زشته😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشتو خوبی

حرف دو تا دونه حقوق دادن رو گوش بده

واسه خودت خیال پردازی نکن

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

خب مشکل اینه من 3 ماهه موندم الان وقتی بگه نمیخوامت برگردم به نظرت زشته😭

چی بگم والا اخه سر چه حسابی ۳ ماه موندی خونه بابات . مگر اینکه استراحت مطلق باشی

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

من روزی با چندتا قاضی سروکار دارمحوصله بحث ندارمهرچی تو میگی درسته

تو خواب حتما .

تاییدت مهم نیست خودمم میدونم درسته

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

باشه اما برم میبرتم دکتر پس فردا اگه نبره چی یا بزارم بعد دکتریم برم

حالا برو دکترم یکاریش میکنی اگه نزاشت با مادرشوهریا خواهرشوهری که خودش اوکی هست برو فک نمیکنم چیزی بگه چیزی گفت بگو بهشون بگه دکتر رفتن واجب بوده اونا بگن

مرسی بابت راهنماییات اخه پس فردام باید برم دکترم

بنظرم پس فردا دکتر برو بعدنسبت به شرایط ، چن روز بعدش برو خونتون، الکی شده دکترو بهونه بیار فردا شب یه زنگی بزن برا هزینه شون و.... ببین باهات هم دکتر میاد یا نه؟؟. بنظرم امروز، نری بهتره وهمینطور بزرگتری جلو پا پیش بذاره ، بهتره .این مساله گوشی شکستن و... باید حل بشه شده مادرت با مادر شوهرت حرف بزنه و..