2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیشو شکست و از گوشی مادرش زنگ زد گفت دیگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 51 پست
گوشیش خاموشه که زنگ بزنم

به خونه مادر شوهرت، زنگ بزن یا تایم کوتاه سرکار اگه شماره داره یا به گوشی مادر شوهرت، هر چند ممکنه جواب نده. کاشکی قبل اینکه این مورد پیش بیاد، به طریق دیگه حل میشد الان هم برگشتنت تو این موقعیت زباد جالب نیست و بشینی هم شاید چن ماه نیاد، بنظرم بزرگتری بعد دو سه روز زنگ بزنه که این چه وضعیتی هست تا کی این شکلی؟؟ بعد گوشی شکستن و.. رو مطرح بکنه و موارد دیگه. منظور حرف زدن مهمه، طوری که تو آرامش با حرفای منطقی، طرف رو محکوم بکنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اخلاق خودش چطوره ،یه مردی پرروتر میشه اگه تو این شرایط برگردی،یه مردی اگه برنگردی لجبازتر.....ولی من میگم برنگرد یا فعلا برنگرد،این مردای عوضی آخه چه گوحی هستند که آدم بخاطرشون حرص بخوره ،بخدا من کسی رو میشناختم تا خانومه میرف قهر خونه ی پدرش ،پامیشدن میرفتن سفر و خوشگذرونی .....مرتیکه مثل سگ میفتاد دست و پاش،این مردا رو باید تو آبجوش سوزوند البته نره غولای بد رو ،نه هر آقایی رو

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

چطور از شوهر بچه ننه حامله میشین ؟؟

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

مادرتو بفرست دست پیش بگیره بگه چرا دختر حامله رو آزار میده باشکم حامله فردا بلایی سرش بیاد چیکهر کنم بگه گوشی شکونده بگه عصبیه بگه خودشو کنترل کنه

تو هم جوابشو نده تا به دست و پات بیوفته نترس زندگیت خراب نمیشه

اگه الان کوتاه بیایی تا آخر عمرت همین بلا رو سرت میاره قوی باش مادرت باید نرم و آروم این چیزارو بگه و عاقلانه صحبت کنه