2777
2789

اسی عزیزم برا منم خیلی وقت کسی جایی دعوتم نمیکنه حتی مادرم مادرم چند وقت پیش داداشام و خانماشون و بچه هاشون آبجیم و شوهرش و بچه هاش شوهرم خونه نبود من و دخترم تنها بودیم همون روز زنگ زدم خبر مامانم و گرفتم گفتم دخترم دلش تنگ شده باباش نیست بیارم خونه تون دلش باز بشه ولی مامانم هیچی از دعوتی نگفت وقتی فهمیدم خیلی ناراحت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی عزیزم برا منم خیلی وقت کسی جایی دعوتم نمیکنه حتی مادرم مادرم چند وقت پیش داداشام و خانماشون و ب ...

ببین شاید شرایط مامانت هم مثل مادرشوهر منه

مادرشوهر من هروقت زنگ میزنه ما رو دعوت کنه ازش میپرسیم کیا هستن . اگه بگه یکی دیگه هم دعوته یه بهانه میاریم و نمیریم . من نمیدونم خواهرشوهرمم مثل شما فکر میکنه یا نه

اما گاهی بچه ها میگن جدا جدا دعوت کنید

حالا به هر دلیلی که هست

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

زنگ بزن مادرت گلایه کن

اصلا برام مهم نیست

مادرمم یکیه که فقط تو این دنیا عاشق خواهرم و داداشمه

من همیشه لرا اونم اضافی بودم چه برسه خواهرش

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

نمیدونم فقط مراسم کادو دادن و پول گرفتن و حمالی کردن توقع دارن اولین نفر من برم دیگه از همشون دلخورم ...

دقیقا مادره منم همینه

منو خواهرم به فاصلهی ۶ ماه ازدواج کردیم

برای اون جهاز ۴۰۰.۵۰۰ میلیونی داد

برا من هیچی دریغ از یه کفگیر(:

بهونشم این بود که برا خواهرت خریدم

ولی میتونست جهاز اونو نصف کنه چهار تا چیز به منم بده

فقط گلایههامو نگه داشتم برا اون دنیا

بهش فکر نکن خوشگلم اونارو بد سوزوندی ک میخان عوض دران😂😂

بدون هیچ دلیلی اینکارو کردن

برام مهم نیست فقط بکم رفت رو مخم که فهمیدم این قضیه رو

ببین شاید شرایط مامانت هم مثل مادرشوهر منه مادرشوهر من هروقت زنگ میزنه ما رو دعوت کنه ازش میپرسیم کی ...

من اینقدر که به همه شون احترام میذارم اصلا انتظار این برخوردها رو ندارم بار اولش نیست مامانم که چندین بار این کارو کرده مادرم با این کاراش باعث شده زن داداشام پرو بشن

من اینقدر که به همه شون احترام میذارم اصلا انتظار این برخوردها رو ندارم بار اولش نیست مامانم که چندی ...

نمیگم شما بدی قشنگ جان

خواهرهمسر منم بد نیستن

اما خب همه قرار نیست همو دوست داشته باشن و از هم انرژی خوبی بگیرن یا باهم در ارتباط باشن

بحث احترام جداس ، تمایل به رفت و آمد و معاشرت جداس

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩