2777
2789

از ینفر خوشم میومد خرداد ماه بهش با پیج فیک پیام دادم نمیدونم ویسپ که با همون پیج فیک بدون اینکه بدونه کیم با هم بودیم و خیلی وابسته شده بودیم و کلا اصلا نگم

بعد یه هفته تصمیم گرفتم بهش بگم کیم( دختر خالم) گفتم ولی باورش نمیشد چون من خیلیییییییی از دماغ فیل افتادم از نظر اونا و اصلا فک نمیکردم آدم حسابش کنم و خودش هم فک میکردم دارم اذیتش میکنم دروغ میگم تا اینکه کات کردیم

بعد دوستمون فرستادم بهش بگه بک بزنیم دوست عوضیم سوتی داد اسممو گفت اما سریع عوضش کرد بعد چند وقت به دوستم گفته بود به قرآن فهمیدم کیه و چند تا هم نشونی داده بود ازم

از اون موقع تا الان ندیدمش من دوازدهمم کنکور دارم همش این میوفته یادم حالم خراب میشه نمیتونم درس بخونم که چرا خودمو خار کردم 😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دیگه تجربه شد برات که خودتو خوار نکنی.

ازش درس بگیر و دیگه بهش فکر نکن.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم