2777
2789
چه خانواده نکبتی ، دورشون خط بکش ، پس چرا از خالت گلایه داری ،مقصر اصلی ما رو خواهرت هستن

از خالم دلخورم چون تمام مراسمات من خودش و شوهرشو چهارتا بچش اومدن خوردن و بردن و خوابیدن

مادر و خواهرمم نامردی کردن میدونم

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خالم دلخورم چون تمام مراسمات من خودش و شوهرشو چهارتا بچش اومدن خوردن و بردن و خوابیدنمادر و خواهر ...

حق داری محلشون نذار چه پرو بودن عکس هم گذاشتن از گروهشون لفت بده عجب ساده ایی

ن والا ساعت۸ شب لخاطر کاری زنگ زدم به خواهرم گفت ما قمیم فکر کردم رفتن سفرولی بعد که الان عکسارو دید ...

زنگ بزن به خانوادت دلیلشو بپرس که چرا بدون شما رفتن

اگه طلبکار بودن ازتباطتو با همه کم کن

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بزار من یچیز جالب تر بگم یه بنده خدایی داشته خونه میساخته البته اون خانواده عروس و داماد حتی داشتن (سن دار بودن) بعد خونه ک تکمیل شد خانومه زنگ میزنه به پسر خواهرش میگه با زنت بیاین کمکم خونمو بشوریم و بچینیم و دو روزم با اینکار دستشون بند شد حین چیدن خونه خانم خونه میگه انشالله یه نهمونی خفن میگیرم کل فامیل .و همینکارو کرد کل فامیل دعوت کرد جز اون پسر خواهرش ک کمکش بوده 😆

بزار من یچیز جالب تر بگم یه بنده خدایی داشته خونه میساخته البته اون خانواده عروس و داماد حتی داشتن ( ...

😑😑😑😑چه آدم کثافتی

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏