2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه موجه بشه؟

باید گواهی پزشکی داشته باشی به تاریخ همون جلسه ای که غایب بودی

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

کار دارم چرا مشکلم همونه

تو مشکلت خودتی که از سال ۹۹ عرضه نداشتی درستو تموم کنی عالم و آدم و مقصر میدونی

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

😂😂😂😂

یاد استاد خودم افتادم .من درسم خوب بود ،

سر جلسه امتحان مغزم هنگ کرد نمیتونستم جواب بدم فقط تونستم ۲۰دقیقه آخر تکون بخورم اونم امتحانی بود که در از تحلیل و حسابم کتاب بود .که افتادم

استاد صدام کرد خانم فلانی من ۷ بار برگه شما رو نگاه کردم نمیدونم چکار باید بکنم(ببین دقیقا نمره من شده بود ۷).

من ریلکس گفتم اشکالی نداره رفتم😐😂

ترم بعد برداشتم ،سرکلاسش نمیرفتم فقط برای حضور غیاب میرفتم .چند تا از بچه ها بهش گفتن چرا فلانی نمیاد گفت اون درسش رو بلده.جزوه من کامل بود مشکلی هم نداشتم.

هنوز که هنوزه موندم چرا مغزم هنگ کرد

بنده خدا رییس جمهور ممکلت بلد نیست حرف بزنه تو ازمن انتظار داری حرف بزنم بیا برو فک نکن امریکا زندگی ...

چه ربطی داره

تو بی مسئولیتی میندازی گردن این و اون

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

من انفولانزا گرفته بودم حالم خیلی بد بود تازه مجازی ام بود سایت برام باز نمیشد

میتونی اعتراض بزنی دانشگاه؟

اصلا نگو بیمار بودی، بگو مشکل از اینترنت و سایت بود .بنداز گردن خودشون

بنده خدا رییس جمهور ممکلت بلد نیست حرف بزنه تو ازمن انتظار داری حرف بزنم بیا برو فک نکن امریکا زندگی ...

بنده خدا....؟ کاش میشد دهنم باز شه اینجا چن تا فحش نثار اون بنده خدا میکردم

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم