دخترمهربوننن مدیر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4437 عنوان چرا بیدارین | مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 110 پست من درد دارم و نمیتونم بخوابم منتظرم دردم کم شه بخوابم شما چرا بیداریننن مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه.... امروز | 05:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4681 مث هرشب خوابای مزخرف💔🙂خسته شدمممم دیگه واقعا😭 از چی مترسی، میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
مارال۱۳۷۳ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 319 عزیزم ، صلوات فرستادم دلت اروم بشه.گلم ، تو همسر و نی نی داری...برا مادرت خیرات کن الهی که موقعی که ... دعا میکنم هر چی تو دلته برات اتفاق بیوفته
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4437 وقتی درد داریینی هشدار باید بری دکتر نه اینکه مسکن بخوری زیاد براممهم نیست چه بلایی سرم میاد خواهرفقط دردم ارومشه دیگه بقیش مهم نیستمسکن همخداروشکر اثر میکنه دردو اروم میکنه دیگه بقیش مهم نیست مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
مارال۱۳۷۳ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 319 نگو این رو😔الان جای مامانت خوبه...ببین خودت داری مادر میشی♥️مواظب کوچولو باش.خواعرت هم متاهله؟ بله عزیزم تو دستای منو خواهرم مرد مادرم حتی ازش خدافظی کردیم بوسش کردیم گفتیم آروم بخواب ما خوبیم😭
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4681 دعا میکنم هر چی تو دلته برات اتفاق بیوفته فدات بشم😔♥️من چیزی برا اروم شدنت ندارم بگم... میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
مارال۱۳۷۳ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 319 عزیزم💔پدرت پس چی؟اوووف ، تا الان بیدارم میترسم شبا بخوابم... پدرم از بچگی هیچوقت نبوده همیشه پی عشق و حالو.... مادرم بزرگمون کرداز چی میترسی؟
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4437 خوابم نمیبره دیگه کلاس آنلاین شروع شه پسرمو بیدار کنم خودم بخوابم این کلاساهم شدن داستان😂داداشم هرروز بلند میشه کنار گوشم ویس میده اونم بلندددد سلاااام خانمممم من حاضرممممم😂😂خندم میگیره مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
مارال۱۳۷۳ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 319 فدات بشم😔♥️من چیزی برا اروم شدنت ندارم بگم... واقعا بعضی دردا اروم نمیشن تو سه چهار ماه تمام موهای سرم سفید شده
ترررررنمم عضویت: 1403/12/14 تعداد پست: 232 وای فکرم مشغوله خیلی گریه کردم شوهرم متوجه شد الکی گفتم کمرم درد میکنه اومد ماساژ داد میگه حتما عفون ... وای خوش به حاااالت ماشالا🤲🏻یکی از ارزوهامممم تو زندگی که میدونم بابتش از ذوق میمیرم همینه دختر🥺جنسیت نی نی ها مشخص شده به سلامتی؟!
haniiii00 عضویت: 1402/08/30 تعداد پست: 3431 نامزدم اومده پیشم هروقت میاد شب خاب ندارم چون ساعت خابم جام عوض میشه بده دوس ندارم
ابرو_کمونیa عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 22900 این کلاساهم شدن داستان😂داداشم هرروز بلند میشه کنار گوشم ویس میده اونم بلندددد سلاااام خانمممم من حا ... آره والا 😂 میگردانم 🌍را به کامم 🦋
دخترمهربوننن مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 4437 عفونت ادراریه،فلوکونازول بخور جدی تاثیر داره؟حتما فردا میرم میگیرم از داروخونههرکاری کردم خوب نشد اب سرکه رو امتحان کردم پونه ریختم تو چای آنتی بیوتیک خوردم ولی خوب نشد..فردا قرصو میگیرم حتما انشاالله تاثیر داشته باشه مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 4681 [QUOTE=403266875]بله عزیزم تو دستای منو خواهرم مرد مادرم حتی ازش خدافظی کردیم بوسش کردیم گفتیم آروم بخواب ما خوبیم ...[/QUOTعزیزمچقدر سختخداروشکر که هر دو متاهل هستید...خیال مادرت راحت بوده از شما! میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
zahra187695 عضویت: 1404/03/16 تعداد پست: 1732 نماز در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵
مارال۱۳۷۳ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 319 [QUOTE=403266875]بله عزیزم تو دستای منو خواهرم مرد مادرم حتی ازش خدافظی کردیم بوسش کردیم گفتیم آروم ... دقیقا مادرم مارو سر و سامون داد دیگه افتاد خیلی خسته بود