2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالتونه چرا دوست ندارید

۲۸ من ۳۰ همسرم.بیکاریااااا...بچه واسه چیمونه...از خودم سلامتیم عصابم هزینه هام بزنم که چی....؟!اصلا مگه خیلی دنیای قشنگیه که یکیم بیاری...ما که اومدیم چیشد..در ضمن واسه دوران پیریم بایدجوری زندگی کرد که رو پای خودت وایسی نهایت پولشو داشته باشی پرستار بگیری از کجا معلوم همون یدونه بچه قرار اون سن پیشت باشه...

بچع خوبع، تو سن بالاتر وقتی ب چیزی احتیاج داری هیچکی ب جز بچت واست نمیکنع ک🍀

بچه میارید واسه پیریتون؟!!یه موجود بیگناه بدون اینکه رضایتی داشته باشه میاریمش که عصای پیریمون باشه عجب...اون وقت همون بچه گرفتار شد خدایی نکرده درد بی درمون گرفت مقصز کیه؟!

من ميخوام تجربه خودمو بگم تا كامل متوجّه بشى..خيلي خوبه كه كسي باشه روشنت كنه..ببين خيال نكن بچّه داري راحته..اينا كه تو فضاي مجازي ميبيني هـمه دروغه..واقعيت و من بهـت ميگم..بعد از بچّه تو ديگه وجود نداري..فقط جسمت زنده اس..نه ميتوني غذا بخوري نه بخوابي نه حتي بري توالت..رابطت با همسرت هـم نابود ميشه