2777
2789
عنوان

شما باشید کدوم‌ خونه میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 19 پست
سلام ، اون پنج میلیارد اختلاف قبمت چون خونه نوساز هست انقدر اختلاف داره یا محله و منظقش فرق میکنه؟

سلام عزیزم منطقه دریه حده

مورد ۱۲ متر بیشتره با این تفاوت که دوتا پارکینگ داره

نه صرفا سال ساختشالبته دومی ۲۲ متر بیشتره با این تفاوت که دو پارکینگ هست

ببین من با توجه به شرایط زندگی خودم ترجیح میدم آخرین خونه ای که میخرم بهترین خونه باشه

ولی تا زمانی که داریم رشد میکنیم تا زمانی که قصد پس انداز داریم قصد ارتقای شغل مون رو داریم قصد تزریق پول به کارمون رو داریم اون بهترین خونه رو نمیخرم

پول رو توی گردش نگه میدارم حالا یا توی شغل یا طلا و... تا رشد کنه که بتونم خونه خفنه رو بخرم و رفاه و امنیت بعد از خرید خونه رو هم تضمین نگه دارم

ولی اگر شما این مسیری که ما توش هستیم رو رد کردی و میدونی این خونه آخرین خونه ای هست که میخری و قصد داری حالا حالا ها توش بشینی دیگه فقط مسأله خوشایند و راحتیت مطرح میشه

ولی اینو هم در نظر بگیر پول رو زدی به خونه مخصوصا خونه ای که گرون قیمته متراژش زیاده ، راحت براش مشتری پیدا نمیشه دیگه فکر فروشش رو به این راحتی نمیتونی بکنی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم منطقه دریه حده مورد ۱۲ متر بیشتره با این تفاوت که دوتا پارکینگ داره

خب اینو اول توضیح ندادید ، من تعجب کردم خونه نوساز با هفت سال ساخت با متراژ یکسان چجوری پنج میلیارد اختلاف میشه، فرض واحد شماره یک یعنی همون هفت سال ساخت رو بکوبی از نو بسازی دو الی دونیم میلیارد هزینه ساختنش بشه مثلا هفتاد هشتاد متری، بازم دو نیم میلیارد اختلاف میندازه هردوهم نوساز ، الان متوجه شدم دوازده متر بیشتره و یه پارکینک بیشتره داره مورد یک، اون ۱۲ متر بیشتر هفتصد میلیون نهایت یه میلیارد بشه البته بازم بستگی به منطقه داره من حدودی متری شصت هفتاد میلیون حساب کردم نهایتش متری هشتاد میلیون پارکینگ هم پونصد میلیون اصلا یه میلیارد بازم میشه کلا دومیلیارد اختلاف نسبت به پنج میلیارد سه میلیارد اختلاف میشه یه میلیارد هم بابت هفت سال ساخت بازم میشه دومیلیارد اختلاف با دومی،

یعنی هردو واحد متراژ باهم برابر حساب کردم واحد اولی دوازده متر بیشتر حساب کردم با یه پارکینگ اضافه کلا همه چی باهم برابر شد اون اختلاف هفت سال ساخت هم حساب کردم بازم این وسط دومیلیارد دومی اضافتر افتاد ، یعنی هر دواحد همه چی باهم برابر اما واحد دومی متری سی الی چهل میلیون گرونتر، ساده تر بگم واحد اولی متری هفتاد تا هشتاد میلیون می افته اما واحد دومی متری صد تا صدو ده میلیون

متراژ هر دوتا یکسان پارکینگ هردوتا برابر ، هر دوهم نوساز

دومی متری سی چهل میلیون بیشتر می افته یعنی دومیلیارد اضافه تر. نمیدونم متوجه شدید یا نه ؟