دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
یه بیسکویت بخور ضعفتو بگیره از این رستاکبگیر تو خونه باشه
قندم بالاست یکم .بادوم خوردم با مویز ولی نگران وزنمم که بالا نره می خوام کلا تو باردی ۷ تا ۸ کیلو اضافه کنم البته نظر دکترمه .میگم شاید نخورم بهتر باشه ولی خوابم بده نصف شبا بیدلر میشم گرسنمم هست
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
قندم بالاست یکم .بادوم خوردم با مویز ولی نگران وزنمم که بالا نره می خوام کلا تو باردی ۷ تا ۸ کیلو اض ...
وااای یاد خودم افتادم از بس سیرمونی نداشتم مخصوصا زمان شیردهی.. هر چی میخوردم دو ساعت بعدش باز ضعف میکردم.. ولی چون تنبل بودم پانمیشدم چیزی بخورم و رفع گشنگی کنم..
وااای یاد خودم افتادم از بس سیرمونی نداشتم مخصوصا زمان شیردهی.. هر چی میخوردم دو ساعت بعدش باز ضعف م ...
آخی عزیزم
من ولی الان ۱۲ هفتم زیاد لشتها ندلرم و از همه غذاها بدم میاد ولی نصف شبا گرسنمه
آخی عزیزم من ولی الان ۱۲ هفتم زیاد لشتها ندلرم و از همه غذاها بدم میاد ولی نصف شبا گرسنمه
بخاطر ویارته.. تا 4 ماهگی وضعت همینه. میلت ب غذا نمیکشه و عق میزنی.. من 3 ماه گشنه موندم هر دو سه روز یه بار آبمیوه پاکتی میخوردم ک ضعف نکنم.. داشتم از گشنگی میمردم ولی نمیتونستم لب ب چیزی بزنم.. بعدش کم کم خوب شدم و میلم ب غذا زیاد شد.. راسی ب میوه و قورمه سبزی و ابمیوه و غذاهای برنج خورشتی ویار ک داشتم الان بچمم عاشق این غذاهاس..