2777
2789
عنوان

برف

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 22 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوادم نمیزارن باهم ۱۲ سال اختلاف سنی داره ولی من خیلی دوستش دارممم نمیدونم چکار کنم خانوادم مخالف ...

عزیزم ۱۲ سال کم نیست تو حتی اگه یه دختر ۲۰ ساله باشی اون ۳۲ سالشه و بدون اون نمیتونه برای یه دختر ۲۰ ساله همسر و همراه خوبی باشه

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

میدونی امیدارم که امسال یه سالیه که همههه اینا رو دوباره ببینیم سال برفی و پر از باروننن😍منم مشکل ...

شهر ما که هنوز هیچ خبری از بارون نیست چه برسه به برف😭😭

ولی ایشالا خدا از دهنت بشنوه عزیزم🥺😍

ای وای خیلی بده که ما باید تاوان ندونم کاری اونارو بدیم😔😔

ایشالا به زودی موفق بشید و به هر چی میخواید برسید و برید سر خونه و زندگیتون عزیزم❤️🙏

برای ما هم دعا کن پارتنرم بتونه به زودی همه چیشو جور کنه و به هم برسیم خسته شدم دیگه😭😭😭

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

اون متولد ۷۳ من ۸۵ ولی خیلی دوستش دارم نمیتونم بگذرم 🤕

خیلییی فک کن سخته واقعا

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی