2777
2789
مثنویه

بازم میگممتن خیلی قشنگیه و حس خوبی داره

ولی مثنوی هم نیست. دلم نمیخواد فکر کنی تو ذوقت میزنم نه اصلا

یه چیزیه که اگر روش کار کنی غزل خوبی ازش درمیاد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حاجی مگه سعدیه اینی ک نوشته خیلی قشنگه معلومع تبحرداره استعداد داره

انتظار اشعار سعدی نداریم

ولی خب شعر قوانین خودش رو داره

باید دارای وزن و رعایت قافیه باشه

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

مثنویه....

چون گفتی نظر بدید نظر میدما یوقت تو ذوقت نخوره و ناراحت نشی

ولی این سروده شما فاقد وزن و قافیه صحیح هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه این چه حرفیه خیلی هم ممنونممیشه دقیق تر بگید وزن چیه....

بله حتما عزیزم

ببین وقتی شعر رو میخونی باید آهنگین باشه

وقتی شعر رو میخونی با دستت روی میز ضربه بزن

میبینی یه سری ضربه زدن ها شبیه همه

مثلا این بیت رو بخون و به اهنگش توجه کن

کیست که پیغام من به شهر شروان بَرَد

یک سخن از من بدان مرد سخندان بَرَد

وزنش این هست مفتعلن فاعلن مفتعلن فاعلن

یعنی چند رکن تکرار شده

یادگیری این اوزان باید کم کم و با دقت باشه نمیشه الان من کلی بگم و شما هم زود یاد بگیری

چون باید بیتت رو تقطیع هجایی کنی یعنی بخش بخش بنویسی و برای هر هجا بلند و کوتاه علامتی بزاری بعد وزن رو پیدا میکنی اولش به نظر سخت میاد ولی اگه مداوم کسی بهت آموزش بده چون علاقه مندی سریع یاد میگیری

.در همون بیتی که نوشته کلمه های بَرَد ردیف و کلمه های شزوان و سخندان کلمات قافیه هستن

خود قافیه و اینکه چه کلماتی میتونن با هم هم قافیه باشن یه مبحث جداگانه و شیرینه

اگه بتونی کتاب قافیه و عروض سال ۸۵ پیش دانشگاهی قدیم رو پیدا کنی همه این موارد رو کامل و با جزییات توضیح داده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای اینکه گوش خودت رو با وزن و قافیه آشنا بکنی بهتره اشعار سعدی و حافظ رو زیاد بخونی اونوقت وزن شعر دستت میاد

و با قافیه ها هم آشنا میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله حتما عزیزمببین وقتی شعر رو میخونی باید آهنگین باشه وقتی شعر رو میخونی با دستت روی میز ضربه بزن م ...

ممنونم از راهنماییتون،

آره،یکی بهم گفت غزلای حافظ بخوانی خیلی کمکت میکنه ولی ۱۰۲ تاش را حفظم الان ولی تاثیری نداشت نمی دونم....شاید هم چون اولین شعریه که نوشتم البته شعر نه شعر بی وزن😂🙁

برای اینکه گوش خودت رو با وزن و قافیه آشنا بکنی بهتره اشعار سعدی و حافظ رو زیاد بخونی اونوقت وزن شع ...

اشعار حافظ می تونم بگم همه غزلاش را به شماره میشناسم،ولی فقط ۱۰۲ تاش را کامل حفظم.....

اشعار حافظ می تونم بگم همه غزلاش را به شماره میشناسم،ولی فقط ۱۰۲ تاش را کامل حفظم.....

عالیه عزیزم منم ۳۷۹ تا غزل حافظ حفظم

ایشالا که موفق باشی

خیلی خوشحال شدم که گفتی شعر حافظ حفظی این یعنی خیلی علاقه زیادی به شعر داری

رشته دبیرستانت چی بوده؟ انسانی نبودی قطعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عالیه عزیزم منم ۳۷۹ تا غزل حافظ حفظم ایشالا که موفق باشی خیلی خوشحال شدم که گفتی شعر حافظ حفظی این ی ...

واییییییی احسنتمممممم این عالیههههه😍😍😍😍

اره دبیر ادبیاتم باعث شد خیلی علاقه مند شم

من کلاس نهمم،در اصل باید هشتم باشم،اما هشتم را جهشی خواندم هنوز به دبیرستان نرسیدم😂

واییییییی احسنتمممممم این عالیههههه😍😍😍😍اره دبیر ادبیاتم باعث شد خیلی علاقه مند شممن کلاس نهمم،در ...

مرسی عزیزم

در بهترین سن شعر حفظ کردی

منم راهنمایی بودم بیشترشو حفظ کردم اگه رشته انسانی بری تو درس ها با وزن و قافیه و عروض آشنا میشی و به دنیای شعر پیوند بیشتری میخوری

من الان شروع کردم غزلیات سعدی حفظ میکنم ۱۳ تا غزل حفظ کردم و همش در حال دوره کردن اشعاریم که قبلا حفظ کردم .

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزمدر بهترین سن شعر حفظ کردیمنم راهنمایی بودم بیشترشو حفظ کردم اگه رشته انسانی بری تو درس ها ...

احسنتم،به امید روزی که بگید نصف اشعار سعدی را حفظ کردید

امیدوارم در تمام مراحال زتدگیتان موفق باشین🌹✨️