2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم سر قولنامه خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 52 پست
کار بانکی برای خودت جور کن بعدش مستقیم برو خونه پدرشوهرت بگو رفتم بانک برای کار بانکی گفت حتما باید ...

آره عزیزم ولی شوهرم میگه اگه ازشون بگیری دیگه خونه نیا خودم ازشون میگیرم

آره بهانه میکنه ولی نمیدونم واقعا چجوری اونو بگیرم ببینم با قهر و این چیزا نمیشه

با همین ترفندی که گفتم اینجوری نه شوهرت شک میکنه نه به خانوادش بر میخوره

اخرین باری که با شوهرت بحث کردی راجع به این موضوع کی بوده؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره عزیزم ولی شوهرم میگه اگه ازشون بگیری دیگه خونه نیا خودم ازشون میگیرم

اصلا به شوهرت نگو خودت یه راست برو خونشون بگو سند و بدید من شماره فلانشو باید بزنم تو سایت

تو همون خونشون کاراشو انجام بده و سند و ببین

اگه به نام شوهرت بود برگردون به خودشون

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

همین ۱ ساعت پیش دعوا کردیم خوابید

پس بذار یه هفته دیگه برو اصلانم دیگه بحث نکن باهاش تا شک نکنه

تو سامانه املاک و اسکان ثبت اطلاعات کردید یا نه؟ خبر داری؟

نه خبر ندارم واقعا این چیزارو بهم نمیگه

پس برو بانک رسید هم بگیر که به شوهرت بعدا نشون بدی که واقعا رفتی

برو بگو رفتم بانک ازم کد پستی برای املاک و اسکان خواستن

سند و بدید من کد رو یادداشت کنم

اگرم یه وقتیییی دیدی خودشون داشتن میخوندن بگو بدید خودم اطلاعات دیگه اش رو هم باید برای املاک و اسکان بردارم

ولی هر چی شد بیا اینجا بگو کنجکاو شدم ببینم چرا شوهرت اینجوری میکنه