2777
2789

نکنیا. من اولین بار گوش نکردم. موهام آرایشگر ۳ ساعت دکلره گذاشت رنگش مگه میرفت اخرم موهام سوخت پلاستیک شد

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکنیا. من اولین بار گوش نکردم. موهام آرایشگر ۳ ساعت دکلره گذاشت رنگش مگه میرفت اخرم موهام سوخت پلاست ...

نه عزیزم من همیشه بلوند میکنم مشکلی پیش نمیاد،

الان 8

ماهی بود نکرده بودم باید میرفتم واسه ترمیم

کاربری دست سه نفره،

نه عزیزم من همیشه بلوند میکنم مشکلی پیش نمیاد، الان 8 ماهی بود نکرده بودم باید میرفتم واسه ترمیم

خب فدای سرت این چیه انقد ناراحت باشی۵..۶ روز دیگه میتونی بری چشم ب هم زدن میگذره

مگه موعد عادتت دقیق نیست؟

نه عزیزم من همیشه بلوند میکنم مشکلی پیش نمیاد، الان 8 ماهی بود نکرده بودم باید میرفتم واسه ترمیم

ابروهاتم هرسری رنگ میکنی؟ تا پایه چند موهات باز میشه؟

منم قصدشو داشتم اما حنا داشتم صبر کردم تا سال دیگه انشالله

میشه ی عکس از پشت موهات فردا بدی بیزحمت کنجکاوم

ابروهاتم هرسری رنگ میکنی؟ تا پایه چند موهات باز میشه؟منم قصدشو داشتم اما حنا داشتم صبر کردم تا سال د ...

آره عشقم رنگ میکنم،

ابرو هام قهوه ای روشن میشه،

من شنی میزارم ده دیقه صبر میکنم، وقتی پاک میکنی انگار نارنجی شده ولی 24 ساعت بعدش تیره مبشه قهوه ای متوسط، نه روشن نه تیره

آره عزیزم اگر آرایشگرم قبول کنه انجام بدم حتما میزارم برات 🩷

موهام همیشه 9 اینا باز میکنه حداقل، گاهی تا 10 هم باز میکنه

در کل جای خوب بری عالی میشه

کاربری دست سه نفره،

امیدوارم بهتر شی قشنگمPms؟ یا ب خاطر اتفاقات دیگس

عشقم ترکم کرده بعد دو سال :)

خیلی خیلی دلتنگشم با اینکه خیلی با حرفاش قلبمو شکست :)

امیدوارم برگرده پیشم :)

کاربری دست سه نفره،

ابروهاتم هرسری رنگ میکنی؟ تا پایه چند موهات باز میشه؟منم قصدشو داشتم اما حنا داشتم صبر کردم تا سال د ...

آره موهات طبیعی باشه جای خوب بری قشنگ رنگ باز میکنه. حنا خیلی بده بزار بره بعد دکلره کن

من خواهرم و مامانم حنا داشتن بهترین آرایشگاه های شهر رفتن، دو تا جای مختلف

هر دوتاشون داغون شدن موهاشون،

چه ریمو کنی چه نکنی پایه نمیده بده هم داغون میشه َ

کاربری دست سه نفره،

آره موهات طبیعی باشه جای خوب بری قشنگ رنگ باز میکنه. حنا خیلی بده بزار بره بعد دکلره کن من خواهرم و ...

میگن با حنا تهش ب نارنجی میزنه

من گفتم اینهمه میخواد هزینه کنی پس ی سال و خورده ای صبر کنم

خورده ایش گذشته الان منتظر یه سالم😂