2777
2789
عنوان

چقد امکان داره چشمام ظعیف باشه

125 بازدید | 20 پست

چند وقته خوب نمیبینم دور بینم حس میکنم ظعیف شده بعضی وقتا کنار شوهرم وامیستم تابلو های بیرون یا تلویزیون نمیبینم ازش میپرسم با تعجب میگه واقعا نمیبینی؟؟؟

همش میگفت برو دکتر من مقاومت کردم از عینک متنفرم

از عملم میترسم

حالا شوهرم الان پیام داده راستی برای فردا وقت چشم پزشک داری فلان مرکز برو...

امکان داره چشمم ظعیف نباشه؟

یا ظعیف باشه بعد یمدتی خوب شم؟

.

برو چه اشکال داره عینک بزنی؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالته ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نترس دختر فوقش لنز طبی میذاری تو برو ببین چنده شمارش اگه ضعیف باشه و عینک نزنی یا لنز طبی نذاری بدتر ...

چشمام به لنز حساسه حالا نمیدونم برای ظعیف بودن چشم لنزس فرقی داره یانه ولی لنز رنگی یکی دوبار امتحان کردم چشمام میسوخت

.

۲۵

احتمالا ضعیف شده

لنز طبی بزار

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ضعیف رو اشتباه نوشتم😂😐درباره لنز ی کامنت دیگ گذاشتم ببین😫

برا منم ضعیفه منم از عینک بدم میاد از عمل ترس دارم

موندم چه کنم

کور شدم

کاش معجزه بشه والا صاف ببینم

برا منم ضعیفه منم از عینک بدم میاد از عمل ترس دارمموندم چه کنمکور شدم کاش معجزه بشه والا صاف ببینم

شوهرم داره دلداریم میده هی پیام میده ک اره خوشگل میشی اینجوری دوباره خوشگلی و فلان

انگار بچه خر میکنه😫😫😫

.