من بخاطر تجربه ی خودم واونقدرچیزها دیدمو شنیدم که تمایلی برای ازدواج ندارم دوستان بده آدم تا آخر عمر ازدواج رسمی نکنه وزندگی مشترک نداشته باشه واقعا ازنظرشما؟
مادروپدرم همش میخوان من ازدواج کنم مجدد بخصوص مادرم ومن بهشون میگم واقعا کو شوهر خوب درحالیک اصلا وابدا نمیخوام ازدواجو میگن برو سرکار برو دانشگاه برو اینور اونور بلکه خداخواست وشوهرخدبی نصیبت شد هنه ازدواجا که بدنیستن ازدواج با آدم خوب خیلیم خوبه ولی بچه ها من کلا ازدواج وزندگی مشترک نمیخوام به هزارویک دلیل چه کنم واقعا اینم بگم ترس ازتنهایی ونکرانی ازتنهایی بعدمادروپدرهم دارم ولی تزناراحایه مادروپدر ناراحتم فانیل همه دارن شوهرمیکنن ومیدونم چه غصه وفشارعصبی ای روشونه آیاکسی اینجاهست نخواد ازدواج کنه یاازازدواجش پشیمون باشه؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خیلیا دوست دارن ازدواج و چقدر نذرو نیاز و تلاش میکنن واسش،یکی هم مثله شما همه که نگرشهاشون یکسان نیست ،ولی من بااینکه ازدواج کردم و انتخابم اشتباه بوده ولی اگر زمان به عقب برگرده حتما ازدواج میکنم ولی بایه فرد بهتر ولی کلا ازدواج از مجردی بهتره
خیلیا دوست دارن ازدواج و چقدر نذرو نیاز و تلاش میکنن واسش،یکی هم مثله شما همه که نگرشهاشون یکسان نیس ...
عزیزم من هم قبلا ازدواج کردم و گفتم تجربه ی تلخ داشتم ودیگه نمیخوام ازدواج کنم خیلی موقعیت هم دارم برای زندگی مشترک وازد رسمی ولی بخاطر چیزهایی که دیدمو شنیدم به هیچ وجه نمیخوام ازدواج کنم
مادروپدرن همش دعامیکنن وآرزوشونه مجدد ازدواج کنم اینبار با آدم درست من میگم نمیخوام اردواجو ولی میبینم که ناراحت میشن و باازدواج دخترای فامیل و دوست وآشنا چه فشار عصبی ای شدیدی روشون میاد واقعا موندم چ کنم شما چطور عزیزم؟؟؟
من پدرومادرم فوت کردن عزیزم بخاطر همین با خوب و بد دارم میسازم جدا اصلا نمیتونم بشم خیلی واسم دعا کن
ای جون دلم الهی عزیزم خدارحمتشون کنه وای خیلی سخته انشاءالله که شوهرت اوکی بشه ومجبور به جدایی هرکز نشی چون شرایطشو نداری تو بگو من چه کنم بخدا اونقدر تحت فشارم که خدامیدونه چه کنم به نظرت؟؟؟