2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قدت نسبتا متوسطه صورت لاغر کشیده داری دماعت خیی خوشگله جوری که همه میگن عمل کردی یه جراحت رو دست چند ...

منو میگی

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
تو جلو نریاااا ولی میتونی حالا بدون اینکههههه تابلو بشه بیشتر جلو چشمش باشی ولی بدون اگه از خودت عرو ...

نه من اصلا جلو نمیرم خیلی عادی رفتار میکنم

ولی با خودم میگم شاید حسی بهم نداشته باشه

اگه بدونم حسی داره ریز یه حرکتایی میزنم😅

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

نمیتونم با قطعیت بم که اینو باید خودت تشخیص بدی بشناسی ولی م طاهره شرایطش اوکیه ش یه سری اخلاقای خو ...

درسته م بهتره از نظر من

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی چ حسی راجع بخودم داری.

منو میگی

دختری هستی با قدمتوسط یه جدایی داشتی حالا یا با دوست یا رابطه یا هرچی که همش داری خودخوری میکنی ولی یادت باشه که چیزایی که برات نهم بوده رو زیرپا گذاشتن با مادرت میونه خوبی نداری گاهی میمیچید به هم یه خواهر داری که اونو بیسگشتر بها میدن بهش متولد ۳۰ یا ۱ هستی یه لباس مشکی تنته

دختری هستی با قدمتوسط یه جدایی داشتی حالا یا با دوست یا رابطه یا هرچی که همش داری خودخوری میکنی ولی ...

افرین دقیقااا به لباسم که بنفش

میشه جواب سوالات عنوان تاپیک هم بگی

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
@شیما۰۰ سلام عزیزم لطفا در مورد من بگو،مرسی عزیزم

ادم استرسی ناامید هستی که اینو رو باید درمان کنی هدفهای زیادی تو سرته اما از فرط استرس و کمالگرایی و ناامیدی گاها میگیرشون نمیشی یه سری محدودیت ها تو زندگیته انشالله از بندش جدا میشی یه تحول جدید تو زندگیت نیاد و الان لباس قرمز و سبز تنته

دختری هستی با قدمتوسط یه جدایی داشتی حالا یا با دوست یا رابطه یا هرچی که همش داری خودخوری میکنی ولی ...

عزیزم منم میگی

حسش بهم چیه؟ پا پیش میذاره؟

من چیکار کنم این وسط

@شیما۰۰ عزیزم حس آقای ع به من و قصدش چیه؟آیا به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟چه شخصیتی داره؟مرسی عزیزم