2777
2789
برای منم میگی گلع حسی بهم داره؟بهم فکر میکنه؟جلو میاد؟

یه دختری هستی که یا خیلی کم سن و سالی یا همساده دلی و همه رو مثل خودت میبینی این تورو خیلی ادیت میکنه مس قبل اینکه از پا بندازتت بدون همه مثل ما نیستن موهای خرمایی بلندی داری که اغلب میبافیشون چشمای ناز و مزه بلند قدت متوسط یه گردنبد تو گردنده که یا یادگاری یا خیلی دوسش داری همیشه از دیدن درختا و طبیعت و منطقه بیرون از داخل ماشین خوشت میاد و کل مسافرت رو با لذت بیرون سمری میکنی دختر آروم و با گذشت و قانعی هستی

دلم به بودنش گرمه،ولی گله میکنم کاش بدنیام نمیاوورد،کاس تمومش میکرد زندگیمو،دوست ندارم ادامه بدم،شکس ...

نیست اگه بود دلت گرم بود اینجوری نمیگفتی نگو این داره از روی خوشی حرف میزنه شاید من روزای خیلی سخت تری رو گذروندم اما تنها امیدت به خدا باشه همه سختی دارن ما باید راهی پیدا کنیم تا خودمون نجات پیدا کنیم و به اصطلاح حرکت کنیم تا خدا راه رو نشنمون بده ولی توکلت برخدا که راه زندگیت هموار بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه دختری هستی که یا خیلی کم سن و سالی یا همساده دلی و همه رو مثل خودت میبینی این تورو خیلی ادیت میکن ...

همش درست بود باورم نمیشه😐

عزیزمممم من با این اقا تو رابطه نرفتم بنظرت حسی بهم داره؟جلو میاد بنظرت یا نه؟

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

بعضی وقتا باش دعوا میکنم میگمچرا یذره بهشون وجدان ندادی،اینا که از شعور حرف میزنن چرا خودشون ندارن

ما نمیتونیم کسی رو عوض کنیم درست شد روزی هزاربار بگو تا متوجه بشی من خودم خیلی راها رفتم تا به این رسیدم جز اینکه ادیت میشی هیچی تغییر نمیکنه جز اینکه رو ح روانت نابود میشه هیچی عوص نمیشه توکلت به خدا طلب طالمم واگذار کن به خودش و راگها کن ن اینکه اونا ارزش داشته باشن ن اصلا چون تو ارزشمندی و عمرووقتت هدر نره

یه دختری هستی که یا خیلی کم سن و سالی یا همساده دلی و همه رو مثل خودت میبینی این تورو خیلی ادیت میکن ...

و اینکه اگه میشه ماه تولدم

آقای الف پشیمون میشه و حسی به من پیدا میکنه؟

همش درست بود باورم نمیشه😐عزیزمممم من با این اقا تو رابطه نرفتم بنظرت حسی بهم داره؟جلو میاد بنظرت یا ...

تو جلو نریاااا ولی میتونی حالا بدون اینکههههه تابلو بشه بیشتر جلو چشمش باشی ولی بدون اگه از خودت عرورت گذشتی اونم نمیاد جلو اصلا دستیافتنی نباش براش

جواب منم بده لطفا 🥲حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم یا نه؟

حس خوبی بهت داره ولی خوب ازدواجو نمیدونم اگه باهاش ارتباط داری همیشه از خوبیت تعریف میکنه ولی خوب یکم دمدمی مزاج متولد خرداد مرداد یا آذره

گلم ابنم میشه بگی م خوبه یا ش ؟ کدومش احتمالا بهم برسیم

نمیتونم با قطعیت بم که اینو باید خودت تشخیص بدی بشناسی ولی م طاهره شرایطش اوکیه ش یه سری اخلاقای خوب داره ولی یه سری اخلاقای رو مخ. هم داره باید خودت بشناسی بدون شناخت هیچوقت پیش نرو