2777
2789
عنوان

بازهم نی نی سایت و توهین به پزشکا

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 60 پست
منم ناراضیم فقط دعا میکنم مریض نشمچون واقعا افتضاحهیکی دادگاه یکی کلانترییکیم بیمارستان

عزیزم مشکل اصلی سیستم درمانه

و آدمای ترسو که زورشون نمیرسه هیچکاری کنن موقع اعتراض یا هرچی دهنشون قفله ب بیمارستان که میرسن زبونشون سه متره

روزی ما با هزارنفر بحث داریم که چرا انقد دیر نوبتم میشه و میگیم چون ینفر داره کار سه نفرو انجام میده!چون امکانات نیست

همین ادمای گنده لات و جیغ جیغو ک فقط زورشون ب کادر درمان میرسه ۱۰تاشون باهم همینجوری جلو رییس اون بیمارستان و شبکه میموندن قطعا وضع این نبود

ولی این ادما خالی و ترسو هستن جرات اینکارا رو ندارن و تمام کمبود های بیمارستانو از چشم یه پرسنل میبینن!

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
انقدر شعار الکی ندین غیرت دیگه چیهتو تا وقتی خودت ارامش نداشته باشی،تا وقتی خودت هیچی نباشی برا کسی ...

همش برمیگرده به همون غیرت که گفتم.

از قبل نمیدونس که این زحماتو داره؟فقط برای پول وارد این رشته شده

تابوده از اول که رشته پزشکی رو مردم بپذیرن سختی داشته.اینها بهانه اس که چون مردم ارزش قائل نیستن بذاریم وبریم

البته صلاح خویش خسروان دانند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم همه شغلها خطر خودشو داره.شهر باشهر فرق داره .من کمتر دیدم که تهدید که هیچ بی احترامی کنن به قش ...

کادر درمان هستید؟

من توی یکی از کلانشهر هایی هستم که کلا به آرومی و محترم بودن مردمش معروفه

ولی بازهم این تهدیدا کم نیست

آخه عزیزشما از کجا مطمئنید خطای پزشکی بوده؟فکر میکنید به این راحتیه؟ خطای پزشکی رخ بده وزارت بهداشت ...

یکی از خواهرم پرسنل بیمارستان هست .میگه نصف پزشکان سواد پزشکی پایینی دارند یا اینکه خیلی ار پرستارها یه سرم ساده نمیتونن بزنن

یکی از خواهرم پرسنل بیمارستان هست .میگه نصف پزشکان سواد پزشکی پایینی دارند یا اینکه خیلی ار پرستارها ...

چه شغل و مدرک تحصیلی ای دارن دقیقا که انقدر راحت تشخیص دادن که سوادشون پایینه؟

کادر درمان هستید؟من توی یکی از کلانشهر هایی هستم که کلا به آرومی و محترم بودن مردمش معروفهولی بازهم ...

نیستم ولی اطرافیانم اکثرا هستن

نمیدونم والا .منم کلانشهرم برام تعحبه.ندیدم تا الان

راحت نیست این کاروقتی هم توی محل کار هم توی جامعه انقدر توهین و تهدید میشنویم چطوری میتونیم حس دلسوز ...

دقیقا

ادم تو این سیستم درمان و با این همراه بیمارا و مردم کم کم حتی سنگدل هم میشه و مجبور میشه کلا بقول همکارم دکمه خاموش احساساتشو بزنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیا پایینلچه جون از بالا منبر چی میگی ب ا خودت مادر من تو بیمارستان تندیس وقتی داشت با مرگ و دست و پ ...

چیزی به اسم آنکال بودن خورده به گوشتون؟

اگر خورده بود متوجه میشدید انقدر راحت مادر شما از دست نمیرفت چون اون لحظه چند تا رزیدنت و پزشک متخصص بالا سرش بودن

توهرقشری توهرجامعه ای توهرشغلی آدم خوب وبد داریم من خودم پارسال بچم بستری شد تویه شیفت کادردرمان بود که فاصله بینشون ازنظروجدان صفرتاصد بودولی روی هم رفته واقعا کارسختیه خدااجرشون بده ولی یعده کاربقیع رو خراب میکنن مگه همین چندروز پیش نبودمعاون وزیربهداشت سابق نبود که پست فروشی میکردوزیرمیزی میگرفت خب ایناهمه روی افکارعمومی تاثیرمیذاره مردمم یعده هستن دیگه توقع زیادازحدازکادردرمان دارن کلا طلبکارن

همش برمیگرده به همون غیرت که گفتم.از قبل نمیدونس که این زحماتو داره؟فقط برای پول وارد این رشته شده ت ...

اگه برا پوله فقط پس شماهم بپذیرید که طرف فقط پولکیه و هیچ حسن دیگه ای نداره یا بیمارستان نیاید یا اگه اومدید طلبکار نباشید🤷🏻♀️وقتی پیش زمینه ذهنتیتون اینه طرف با۲۰۰ساعت کار درماه تو بدترین شرایط داره حقوق ۱۸تومنیشو برج میسازه

توهرقشری توهرجامعه ای توهرشغلی آدم خوب وبد داریم من خودم پارسال بچم بستری شد تویه شیفت کادردرمان بود ...

بله دقیقا حرف شما درسته

توی هر قشری آدم خوب و بد وجود داره

ولی این حجم از توهین و تخلیه عقده ی یه سریا واقعا غیرقابل تحمله و نسبت به هیچ حرفه ای انقدر گارد ندارن یه سریا

حتی نسبت به کسی که اختلاس میکنه

کاش فقط فحش و عقده بودتازگیا چقدر خبر از قتل پزشکا میاد؟ چقدر هم تو اخبار هم اطرافیانم شنیدم که پزشک ...

میدونی تازگیا کم حوصله شدیم دانش آموزان هم رعایت حال معلمارو ندارن خیلی باید باهم مهربونتر باشیم...

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

دقییقامنم همینو میگم خودت گفتی دیگه

این تقصیر اون سیستم معیوب و مراجع قدر نشناسیه که اینکارو میکنه!

چون بازم میگم کادر درمان ابَر انسان نیست اونم آدمه خسته میشه ناراحت میشه عصبانی و بی حوصله میشه احتمال خطا داره و طبیعتا تا یجایی میتونه اینارو کنترل کنه

من ن میگم کادر درمان همه خوب و خوش اخلاقن ن میگم خطا ندارن

هم رفتار بد دارن هم خطا دارن

و اینها با شرایط مطلوب کاری کاهش پیدا میکنه

اخه وقتی ۲۴ساعت شیفتی حتی۳شب خواب نداری بذا هفته اول اوکی باشی هفته دوم اوکی باشی

بعد چندماه هم حوصلت خیلی میاد پایین هم احتمال خطا بالا میره و این چیزیه که مردم متوجهش نیستن و فقط زبونشون روی پرسنل درازه من بارها بهشون گفتم برید اعتراضتونو ب رییس بیمارستان بگید والا ما خوشحالم میشیم

ولی مطالبه گر نیست کسی،فقط با زور میخوان یکاریو پیش ببرن