2777
2789
بیشارشون درست بود خیلی ممنون لطف کردی میشه از ایندم هرچی حی میکنی بگی لطفا ممنون🙏🏻

اصلاااا اکتفا نکنی به این چیزا اینا همش جنبه سرگرمی و فان دارا ولی خوب یه خرید خوب یه فصل جدید و خوب تو زندگیت انشالله میاد که دلت شاد بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه موقعی یا میش اومده برات یا قراره میش بیاد بین دونفر که یکیشون آزاده و یکیشون کارمند گیر میکنی ولی ...

برای منم میگی گل

ع حسی بهم داره؟بهم فکر میکنه؟جلو میاد؟

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

اصلاااا اکتفا نکنی به این چیزا اینا همش جنبه سرگرمی و فان دارا ولی خوب یه خرید خوب یه فصل جدید و خوب ...

ممنون،اکتفا نمیکنم ولی بعضیاسون یه نور امیدی میشه بعضی وقتا

یجوری میرم انگار از اول نبودم

درسته عزیزمحالا منو چی میگی؟بدجور دلم گرفته امشب

آره از دست یه تفر دلخوری که تو اسمش ر ا داره و سختیهای و خاطره هاتو مدام داری مرور میکنی یوقتایی غرق گذشته نیشی و حالو آینده رو ازدست میدی دقیقا باید بدونی گذشته نتیجه زندگی نکردن در حاله و آینده امروز توجه توکل ب خدا کن و ناامیدی کنار بزار تو دختر قوی هستی ناامیدی از پا میندازتت تا خدا رو داری از هیچی نترس

درسته عزیزم الان آقای م حس ازدواج داره باهام؟

دوست داره ولی خوب زیاد امتحانت میکنه و یک دستی زیا میزنه هنوز ن ولی خوب شاید روت فکر کنه بسته به این داره آدم که اون نیاد باشی یا ن خیلی زیرکی خوب بشناسش

ممنون،اکتفا نمیکنم ولی بعضیاسون یه نور امیدی میشه بعضی وقتا

نگو امیدت به خدا باشه اونوقت هیچ چیزیییییی تو دنیا نمیتونه ناامیدی بکنه هیچی هیچی دلت به بودنش که گرم باشه واقعا نور میاد تو زندگیت بهت قول میدم

نگو امیدت به خدا باشه اونوقت هیچ چیزیییییی تو دنیا نمیتونه ناامیدی بکنه هیچی هیچی دلت به بودنش که گر ...

دلم به بودنش گرمه،ولی گله میکنم کاش بدنیام نمیاوورد،کاس تمومش میکرد زندگیمو،دوست ندارم ادامه بدم،شکستم،خیلی ظلم دیدم هنوزم دارم میبینم و کسی حالمو نمیفهمه

نگو امیدت به خدا باشه اونوقت هیچ چیزیییییی تو دنیا نمیتونه ناامیدی بکنه هیچی هیچی دلت به بودنش که گر ...

بعضی وقتا باش دعوا میکنم میگمچرا یذره بهشون وجدان ندادی،اینا که از شعور حرف میزنن چرا خودشون ندارن