2777
2789
عنوان

نوروفیدبک .میگرن

901 بازدید | 8 پست

سلام من سالهاست میگرن دارم هر چیزی رو هم که به عقلم رسیده تست کردم ولی فایده نداده .پریروز که به حد مرگ سرم درد میکرد رفتم سراغ اولین کلینیک تخصصی درد و راه پیشنهادیشون نوروفیدبک بود .همون جا هم ازم تست گرفتن و یه یه ربعی هم دستگاه رو استفاده کردم نمیدونم تلقین بود یا کم شدن سطح اضطرابم چون دردم به شدت کم شد.توی تست گفتن کمی اختلال توجه دارم و اضطراب زیاد دلیل میگرنمم اضطرابه .از یه طرف دلم میخواد ادامه بدم از اون طرف نگرانم که برام یه سری مشکلات پیش بیاد نمیدونم مثلا فرکانس های مغژ قاطی بشه و صرعی چیزی بیاد سراغم کسی تجربه نوروفیدبک داره؟ همه جا گفته شده عوارض نداره ولی خب من خیلی ترسوام

خدا دنیا تقدیر یا سرنوشت چیزی رو که لازم داری در بهترین فرصت در اختیارت میزاره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طب سوزنی ام میگن خوبه اگه جای خوب پیدا کنی

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم
طب سوزنی ام میگن خوبه اگه جای خوب پیدا کنی

طب سوزنی رو یکی از آشناها تست کرده فایده نداشته😭

اومدم بگم رفتم نوروفیدبک و الان ۱۷ روزه دوره ام تموم شده .با وجود تخمک گذاری که سه روز باعث سردردم میشد میگرن نیومد سراغم😊

متخصص روانشناسی کودک دکتر مهسا ساداتی

کار نوروفیدبک  خانم دکتر جهت درمان کلیه اختلالات کودک و نوجوان در تهران بینظیره

کلینیکشون طرف مرزداران هست

رزرو وقت :۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

شماره کلینیک

۴۴۲۶۳۲۵۰

سلام عزیزم

بله نتیجه عالی داره فقط باید توسط متخصص و انجام دقیق پروتکلهای درمانی هر شخص انجام بشه

که به جراعت میتونم بگم در کلینیک تخصصی دکتر مهسا ساداتی توسط متخصص نوروتراپی اول باتشخیص و بعدش با پروتکل های درمانی مختص هر فرد انجام میدند بر اساس اختلالی که داره توسط نقشه مغزی ،  و از همه مهمتر با دستگاه پروکامپ که مورد تایید وزارت بهداشت آمریکا و اروپا هست و خیلی هم دستگاه گرونیه و هر کلینیکی هم قدرت خریدشو نداره و معمولا کلینیک های دیگه دستگاه های ایرانی استفاده میکنند که هیچ تاثیری نداره. و قیمت جلساتشون هم طبق تعرفه نظام روانشناسی هست.

مشاوره جهت نورودرمانی در کلینیکشون که سمت مرزداران هست:

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

۴۴۲۹۷۳۳۰

۳۱

۳۲